Dupa cum se uita la tine, cum se comporta(poate fii si rau, unii sunt mai ciudati), dupa cat vrea sa stea in preajma ta, etc.Si,gusturile nu se discuta, sunt foarte diferite!(Sunt baiat)
Un baiat te place cand glumeste cu tine, se uita dupa tine, se baga in seama cu tine etc... fiecare baiat e diferit si ii place altceva la o fata
Poi daca te place te abordeaza.Mai sunt si tipi care sunt rusinosi si doar se uita la tine dar nu poti fi sigur daca se uita ptc te place s-au ptc nustu.ai avea u ceva. ideea e sa vorbiti, daca vrei sa afli.la fete crede-ma ca nici eu nu stiu ce la place sufletul, aspectul toate conteaza adica si noi fetele cautam un baiat cu suflet bun, iubitor, frumos etc. nu stuntem chiar asa de diferiti
Cum stii cand te place un baiat?
Se uita des la tine, iti zambeste, se baga in seama cu tine, daca are id tau mereu te intreaba ce faci, daca are numarul tau iti des bipuri, mesaje. Iti vorbeste frumos, e atent cu tine.
ce le place baietilor la fete?
Depinde de fiecare baiat in parte... toti sunt difeti. Unii se uit ala corp, altii la suflet, la atitudine. Unii prefera fetele mai scunde, altii pe alea mai inalte. De obicei baietilor le plac fetele cu forme(din cate stiu eu), cu parul lung.
Scama_6413 întreabă:
Mutubal întreabă: