Crede-ma ca si eu sunt indradostita si chiar e ff greu de explicat dar cand il vad incepe sa imi tremure tot corpul si ma abtin cu greu imi bate tare inima si imi vine sa sar la el in brate... si mai si rosesc pe langa faptul ca ma apuca toate cele pe acolo. dar cel mai tare suferi daca cel iubit nu te baga in seama...
Poi cam asa:simti fluturi in stomac.cand il vezi incepi sa tremuri si simti ca zbori de fericire.
Te simti atras de acea persoana din punct de vedere fizic si psihic,iti doresti sa cunosti acea persoana cat mai bine, sa fie mereu alaturi de tine, sa te gandesti numia la ea si sa fie pe primul loc pentru tine.Simti ca ai putea face orice pentru acel cineva special, oricat de complicat ar fi si nu ti-ar parea rau.Simti ca daca acea persoana are o zi mai proasta atunci si tu ai.Tresari la orice miscare sau privire spre tine.Pe scurt te simti foarte atras de ea.Cam asa ar fi
Iti tremura mainile,simti fluturasi in stomac, te gandesti mereu la acea persoana, simti ca este indragostit.
Pai eu sint fluturasi in stomac, cand e aproape de mine simt ca imi bate inima, ca as vrea sa fie mereu langa mine si sa-l imbratisez.Simt ca`l iubesc. Fundita?
SI eu simt fluturasi in stomac si cand sunt departe de el ma simt rau mi-e dor de el
Probabil ca nu sunt cea mai potrivita persoana care sa explice ce inseamna "iubirea" dar..totusi am trecut si eu prin momentele mele, si chiar daca a fost greu si dureros, am reusit sa am o relatie de vis[parerea mea Atunci cand esti indragostit, si te afli langa el/ea efectiv nu m.ai sti pe ce lume te afli, inima incepe sa iti bata din ce in ce mai tare...sau cand nu esti langa el/ea dar te gandesti la persoana respectiva, incepi sa zambesti, si numai gandul ca acest "vis" se va incheia odata, simti cum mii de ace iti inteapa inima... Oricum, asta mi s-a intamplat mie..si sincer, am suferit foarte mult din cauza asta, sa iubesti e un lucru uimitor, o lume de vis in care numai tu si el/ea puteti fi fericiti(impreuna!) sa iubesti este un dar.[repet, asa a fost la mine.]