Aici se termină cuvintele şi încep sentimentele. nu cred că există un etalon, astea-s prostii.
tu ştii cel mai bine asta.
Nu stim pentru ca nu o facem efectiv. Iubirea este o farsa jucata de ADN-ul uman pentru facilitarea reproducerii.
Stim ca iubim atunci cand simtim ceva ce nu am mai simtit si nu intelegem de ce simtim acel lucru. Cand avem fiori si inima bate nebuneste in clipele in care persoana respectiva e in jurul nostru. Cand nu ne vine sa credem ca suntem capabili sa simtim ceva atat de puternic pentru cineva. Atunci cand am da orice pentru un sarut al persoanei iubite. Cand vedem persoana iubita de mana cu altcineva si simtim ca se prabuseste cerul peste noi. Atunci cand oricate defecte ar avea acea persoana, noi i le acceptam. Atunci putem spune ca iubim.
Simtim ca am sacrifica orice pentru persoana iubita si suntem interesati doar ce am putea sa-i oferim, nu ce am putea primi de la ea/el.
Cand suferim ca pers iubita e departe de noi simnti o tristete /o sete continua pentru pers iubita iar cand o vezi te simnti in a noulea cer
IooMar întreabă: