Trebuie sa simti tu asta deoarece nu toti simtim la fel dragostea.
In general te gandesti doar la acea persoana si cum ar fi sa fiti impreuna, ii admiri fizicul si gesturile si iti plac mult, simti fluturi in stomac cand il vezi sau auzi, te bucuri foarte mult daca te baga in seama sau iti vorbeste...etc
Hai sa isi povestesc cum am simtit eu iubirea,cand ma trezeam simteam nevoia sa vorbesc cu ea,cand vorbeam cu ea simteam o bucurie,non stop ma gandeam la ea,o adoram, simteam o fericire cand i ascultam vocea, noaptea cand dormeam o visam, tot timpul era in mintea mea, clipa de clipa, sti cum e isi faci vise, planuri cu ea, e ceva minunat
*Fiți atenți la Cristi*
În curând o să fie șters răspunsul, dar să știți că e el.
Cu plăcere.
Ho, ho ce intrebare dar e simplu, cele mai evidente semne sunt:
Esti perfect constienta cand el e intr-o camera cu tine, indiferent de unghiul in care sta, cauti mai mereu sa-l zaresti, te gandesti la el, uneori chiar il visezi, cand esti in preajma lui ai o stare euforica si simti acei fiori in stomac.
Raspunsul este mai simplu decat pare, cand esti cu adevarat indragostit pur si simplu simti in momentul in care nu mai conteza doar fizicul esti sigur indragostit. Cand esti indragostit sti asta. Succes