| Amiiii69 a întrebat:

Cum stiu cand un baiat ma place? Adica imi face mereu cu ochiul si imi zambeste dar de curand este impreuna de o saptamana cu cea mai buna prietena a mea. Dar si cand este acum cu ea imi face avansuri si zilele trecute o saruta dar se uita la mine si-mi facea cu ochiul. Nu inteleg.Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| mariumarius a răspuns:

Doar se joaca cu sentimentele tale.

| Amiiii69 explică (pentru mariumarius):

Ma gandeam eu. Si fix acum o zi a vrut sa se desparta de ea dar cica doar de dragul meu nu s-a despartit de ea(confuza)... Si acum doua zile tot la fel

6 răspunsuri:
| T4ny4 a răspuns:

Triunghiul bermudelor laughing Sa nu faci nimic.Sa astepti sa vezi ce se intampla.

| neutrino a răspuns:

Baiatul isi face si rezerve. O relatie nu dureaza foarte mult timp, fapt pentru care baiatul se gandeste si la viitor, sa nu stea pe bara mult timp.

| mariumarius a răspuns:

Nu "neutrino", baiatul sigur nu se gandea la viitor..pt ca viitorul intotdeuna depinde de trecut sau in cazul lui de prezent prezent.

| Tgab a răspuns:

Să discuţi cu prietena ta şi să-i zici ce face iubitul ei...

| Amiiii69 explică (pentru Tgab):

Pai i-am zis dar ea a spus ca sa-l las in pace ca asa face la toate dar din cate am observat numai mie imi face asa si le-am intrebat si pe celelalte si au zis ca nu le-a facut niciodata cu ochiul sau le-a zambit. Si se enerveaza mereu cand ii spun ce face iubitul ei si schimba subiectul