Foarte simplu; Fimoza este pierderea elasticitatii preputului si cand e in statiu avansat, decalotarea nu se mai poate face decat cu mare greutate si cu riscul de a crapa pielea preputului, rezultand sangerari! Practic face imposibila viata sexuala! Singura metoda de a scapa de fimoza este circumcizia; se face anestezie locala si cam intr-o ora esti gata si iesi din operatie pe picioarele tale, dupa care vei ramane 2-3 zile internat in spital (includ ziua in care te-ai operat); Mai multe nu cred ca mai este cazul sa iti spun; Decat sa mergi la un dermatolog (nu urolog) ca doar el este cel care iti poate da raspunsul final! Bafta!
Atunci cand daca incerci sa iti decalotezi capul penisului nu se poate.http://www.nou-nascuti.ro/agenda-medicala/fimoza.html
Cel mai bine este sa te duci la un medic, numai el este in masura sa iti spuna daca este si ce este in neregula "acolo jos".Am observat ca ai pus aceeasi intrebare de 4 ori, iar acum intrebarea daca ai fimoza.Iar asta cel mai probabil pentru ca ai vazut si crezi tu ca ceva nu este bine.Fimoza ai in momentul in care nu iti poti decalota capul penisului,cel mai frecvent apare la baietii bebelusi si se manifesta destul de urat[dificultati si dureri la urinare,cel mai des puroi...].Nu este ceva ce apare in timp,din cate stiu eu.Ori ai cand esti foarte mic,ori nu ai deloc.Cel mai bine e sa te duci la un medic, si sa nu mai cauti raspunsuri pe net, pentru ca numai o persoana specializata iti poate da raspuns la intrebarile tale.Asa ca, fuguta la medic[chiar si la cel de familie] si sa ne auzim cu bine! Multa bafta!
Cel mai bine este sa te duci la un medic, numai el este in masura sa iti spuna daca este si ce este in neregula "acolo jos".Am observat ca ai pus aceeasi intrebare de 4 ori, iar acum intrebarea daca ai fimoza.Iar asta cel mai probabil pentru ca ai vazut si crezi tu ca ceva nu este bine.Fimoza ai in momentul in care nu iti poti decalota capul penisului deloc,atunci cand nu exista acolo jos decat o gaura cat un varf de ac,cel mai frecvent apare la baietii bebelusi si se manifesta destul de urat[dificultati si dureri la urinare,cel mai des puroi...].Nu este ceva ce apare in timp,din cate stiu eu.Ori ai cand esti foarte mic,ori nu ai deloc.Cel mai bine e sa te duci la un medic, si sa nu mai cauti raspunsuri pe net, pentru ca numai o persoana specializata iti poate da raspuns la intrebarile tale.Asa ca, fuguta la medic[chiar si la cel de familie] si sa ne auzim cu bine! Multa bafta!
ANONIMU3O02 întreabă:
linarkfts întreabă: