Eu cred ca trebuie sa ai rabdare si sa discuti cu el in particular. Multi baieti au comportament diferit atunci cand sunt cu grupul de prieteni, tocmai pentru a ''parea cocosi'' dupa cum ai zis si tu. Daca totusi vezi ca persista genul acesta de comportament din partea lui, ia distanta.
Toti baietii vor sa faca sex cu fetele. Exact si invers, orice ai spune. Numai ca trebuie sa stii cum sa atragi sexul opus. Curios că si tu vrei asta, că altfel nu scriai despre asa ceva. Din cate vad, el nu ti-a propus sex.
Dar,ce ai vrea sa vrea sa se insoare cu tine, din nou obsesia asta la romance de a fi mireasa la 15, 16 ani, baieti simt dorinta sexuala puternica la pubertate de asta vor simplu, in lipsa acestei dorinte nu ne-am pierde timpul cu voi simplu
Intrebarii tale, privind ingrijorarea ta fata de comportamentul manifestat de respectivul baiat si ce poate urmari el de fapt in legatura cu persoana ta, este cu totul imposibil sa poata fi oferit printrun raspuns concret. Uneori NU reusesti sa ''descifrezi'' ce este in mintea partenerului tau de viata nici dupa trecerea a foarte multi ani. Multa sanatate!
E genul ăla de tip tupeist sau timid? Când vorbește cu tine cum ți se pare? Dacă e timid, înseamnă că te place și nu știe cum să te abordeze, dacă e tupeist e posibil fie să te placă, fie să vrea doar un ***.
Daca e genul badboy, 200% vrea doar sex si doar te va folosi si face sa suferi. Asta e cert.
In rest, o sa-ti dai seama pe parcurs, daca va exista o relatie. Daca te iubeste intr-adevar, trup si suflet, atunci iti vei da seama prin faptul ca pretuieste toate momentele cu tine, il bucura la maxim simpla ta prezenta si-l face sa se simta binecuvantat, nu are un comportament libidinos, te asteapta cat e nevoie, nu insista in niciun fel sa treceti la lucruri intime. Astea sunt asa, alea basic, ca de fapt e o discutie mai lunga.
Omule e doar un baiat poate de 16 ani, ce ai vrea sa se insoare cu ea
AndrewTate7789 întreabă: