Rade cu tine, e mereu zâmbitoare in preajma ta, îți spune toate lucrurile(ar fi bine sa o Asculți, măcar pana vede ca și tu ești i eresat de ea), își da mereu mana prin par gen is face bucle, și alte chestii de fete. dar crede-ma ca știu ca am experiența, vor mereu ca tu sa faci primul pas. adică sa ii spui tu primul ca o placi asta vor toate, ma rog femeile mature nu cele de 13 15 ani success
Pur si simplu o intrebi in cel mai simplu si direct mod daca accepta o intalnire doar in 2. Nimic mai simplu. Curaj. Bafta. Succes!
Tu chiar crezi ca iti da semne? Astea nu fac absolut nimic, asteapta sa fie bagate in seama
Voi baietasii din ziua de azi nu mai stiti sa fiti barbati?
Nu ma refer la "barbatia" din pantaloni, ci la cea morala.
Daca o fata e interesata de tine atunci vorbeste cu tine zilnic. Daca o fata vrea sa fiti, ar putea sa iti ceara sa o tii de mana/sa te intrebe daca o placi.
Sunt fata si stiu din experienta
Nu in toate cazurile. Am patit cand o fata ma baga in seama aproape zilnic doar ca sa-i dau temele, in rest se comporta normal, adica de parca n-as fi existat.
Si cu tinutul de mana tot asa o parapanta cu care am fost in clasa voia sa o tin de mana pe strada dar ea deja era cu cineva. Ca sa nu mai zic ca s-a oferit odata sa se mozoleasca cu mine si inca un coleg in acelasi timp. Nu, pentru mine astea nu sunt semne care sa dea de inteles ca o fata place pe cineva.
Pe bune?
anonim_4396 întreabă:
Anonimul123 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: