Buna rebecutza, eu te sfatuiesc sa o iei mai usor daca vorbeste un coleg cu tine asta nu inseamna ca gata te place si ca e indragostit lulea de tine, si eu sunt in situatia ta (e un coleg de clasa care sta in fata mea si vorbesc ft mult cu el, imi arata ce a desenat-e bun rau la desen-si crede-ma ma inteleg super bine cu el dar nu ma gandesc asa departe, poate vb cu mine pentru ca vede ca nu ascult manele si ca sunt mai calculata )oricum faza e ca daca te intelegi foarte bine cu un coleg asta nu inseamna ca te place. poate te vede altfel si crede ca are ce sa vorbeasca cu tine. Daca tu il placi spune-i dar nu trage concluzii din ceva atat de marunt.......parerea mea
Nu poate un baiat sa-ti vorbeasca normal ca si iti faci planuri. Ia-o mai usurel.
Daca doar vorbeste cu tine despre subiecte gen scoala, teme, profesori, sau chiar si altele muzica, hobby-uri etc nu inseamna neaparat ca te place, poti sa iti dai seama insa daca te placa daca observi ca tie iti acorda mai multa atentie decat celorlalte colege
Unei persoane i se maresc pupilele cand e fericit, indiferent de moment, si da, eu cred ca te place.
Nu stiu cat de adevarata e chestia cu pupilele marite dar eu zic ca te place oricum baiatul din moment ce te baga in seama