| anameoow a întrebat:

Cum stiu daca un tip care..in general se comporta frumos cu toate fetele ma place?

22 răspunsuri:
| madyddd a răspuns:

Daca se comporta frumos cu tine, nu inseamna neaparat ca te si place. Asta se numeste EDUCATIE.
Doar n-ai vrea sa te injure, sau sa-ti dea cu ceva-n cap?
Insa, pentru linistea ta sufleteasca... vorbeste cu el, incearca macar. Noi nu iti putem spune prea multe.

| h3r a răspuns:

Bravo lui. Dar asta nu înseamnă că te place.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce vrei sa faci parte din proastele care au pus botul la vrajeala lui?

| lorii2bl a răspuns (pentru anonim_4396):

Sau poate doar se poarta frumos din buna crestere happy? Asa trebuie sa fie orice baiat. Ai vrea sa fie toti niste golani?

| gingergirl1 a răspuns (pentru lorii2bl):

Adevarat! Cunosc si eu un exemplar! Deci mi se pare unic baitul acesta! De fapt chiar este, vorbeste cu toata lumea, de fete nu isi bate joc...si etc laughing si parerea mea, ca e dintr-o familie "jos palaria"deci nu ma mir de ce e.asa
Si sa raspund si la intrebare daca tot am comentat laughing Numai tu iti poti da seama!happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru lorii2bl):

Vad ca te tii dupa mine ca iedul dupa ma'sa cand vrea sa suga, un baiat care isi vede de treaba lui nu cauta sa fie in centrul atentiei cuplandu-se cu toate fetele, ala este un fustangiu

| anameoow explică (pentru anonim_4396):

Da n-am zis ca se cupleaza cu toate sau ca se da la ele, am zis doar ca se comporta frumos.

| Andrew1Me a răspuns (pentru anonim_4396):

De parca stii tu cum se comporta baiatul respectiv cu celelalte fete fata de cea in cauza...Jur, sunteti atat de tarani unii. Daca un baiat se poarta bine cu fetele in general inseamna ca isi cheama "proaste sa puna botul la vrajeala lui"?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Andrew1Me):

Mai ana lugojana, vezi raspunsurile lui TwiXXXie, Laurikmic, MalinaAlexandra22 si MissJJ, ce deduci de-aici? In zilele de azi toata lumea v doreste sa fie centrul atentie nestiind ca acest fapt este un mare defect, asta iti poti da seama daca ai un gr. de minte. Sa zicem ca Andrew1Me( un tip care recunoaste taranii) are o prietena, ce crezi ca ar gandii acea prietena despre Andrew asta daca l-ar vede ca se poarta dragut cu toate fetele? Inainte de a-ti da cu parerea si ajignii pe cineva gandeste! ca de aia ai capul ala e umeri, daca ai...

| anonim_4396 a răspuns (pentru anameoow):

Buun, vad ca chiar te intereseaza asta si nu ai postat intrebarea asa... de florile marului. Gandeste-te ca acest tip o sa devina prietenul tau( este doar un exemplu) cum ai privii la un moment dat acest comportament al lui, nu ti s-ar parea prea exagerat? adica stai putin, am o prietene ar cam trebuii sa nu ma intereseze de ce se intampla cu celelalte fete, nu? Poate ca tu ai inteles ca am vrut sa te jignesc, de parte de mine acest lucru, am vrut decat sa-ti atrag atentia ca sa fi cu bagare de seama u astfel de tipi, nimic altceva, dar fa cum crezi tu ca este cel mai bine sa faci ca doar capul face capul trage", succes thumbs up

| lorii2bl a răspuns (pentru anonim_4396):

Nici nu stiu cine esti in afara ca mi-ai raspuns la o intrebare, cat despre baiat asa ar trebui sa fie toti, respectuosi, asta nu ii face afemeiati sa se culce cu toate, nu toti sunt pe interes. Dimpotriva, unul numai cu interese din astea numai de calitate nu pare, asa ca fetele finute fiind il vor evita.

| anonim_4396 a răspuns (pentru lorii2bl):

Asa, fi o fata finutawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Din comportamentul lui in preajma ta iti dai seama daca te place sau nu.
Vezi cum se comporta si cu tine, iti face ochi dulci, te respecta, vorbeste frumos cu tine, din gesturile pe care le face...
Te pup!

| Laura927 a răspuns:

Daca se poarta frumos cu toate fetele e un fustangiu! cred ca daca e asa de bine educat precum spui tu. Ar trebui sa nu te bage in seama, de obicei asa fac baietii nu te baga in seamalaughing si asa stii daca se te placewinking

| TwiXXXie a răspuns:

E cam greu, eu unul fac la fel dar daca imi place de o anumita fata pentru ea fac mai multe lucruri/ma port mult mai frumos... Analizeaza si o sa-ti dai seama

| MissJJ a răspuns:

Te place daca se poarta altfel cu tine decat cu celelalte fete, unii baieti tachineaza foarte mult fata pe care o plac, altii sunt mai draguti.Iti ofera mai multa atentie.

| anameoow explică:

Nu mai are importanta intrebarea, scuze..am aflat raspunsul singura, zilele astea.

| lorii2bl a răspuns (pentru anameoow):

happy care era?

| anameoow explică (pentru lorii2bl):

Pai,am tras singura colcluzia ca nu e nimic special din moment ce a preferat sa stea cu alte persoane in loc sa stea cu mine si m-a cam lasat cu ochii in soare. in fine.e mult de povestit.

| lorii2bl a răspuns (pentru anameoow):

I-o fi trecut repede, se mai intampla

| Andreyutza141999 a răspuns:

Daca se comporta diferit cu tine intr-un sens bun, iti face des complimente, te priveste cu alti ochi fata de celelalte si simti ca te place inseamna ca asa este. Daca nu esti sigura poti sa ii intrebi prietenii, sa pui pe cineva sa il intrebe sau in cel mai bun caz fa-ti curaj si intreaba-l tu personal! Mult succes si sper ca te-am ajutat.

| MalinaAlexandra22 a răspuns:

E naspa asta, nu poti sti sigur decat daca iti da o atentie deosebita, se comporta altfel cu tinewinking