| anonim0015 a întrebat:

Cum stiu sigur ca ma place un baiat? Intreb pentru ca este unu' pe care'l cunosc din clasa l dar care in urma unei zile oribile de miercuri care pana la urma s-a dovedit a fi buna pentru mine a inceput sa se comporte ciudat (mentionez ca suntem colegi de banca) adica si inainte isi tinea mana pe piciorul meu, ma lua d mana dar imi dadea drumu' repede cand ma uitam in ochii lui, dar acum chiar nu stiu cum dar chiar ma tine in brate adica m-a luat in brate si m-a pus pe banca si m-a luat de maini si si-a lipit nasul rece de obrazul meu cald... A fost o senzatie ciudata, un fior in tot corpul meu... Este posibil sa fie indragostit de mine?

Răspuns Câştigător
| iliuta50 a răspuns:

Uite eu sunt baiat si de multe ori am avut ocazia sa sarut o fata si am facut-o doar cu vreo 5 pana acum pentru ca restul nu ma atrageau fizic si mai ales nu ne prea potriveam la caracter eu spun ca un baiat blace o fata cand fata e draguta in stilul ca e sensibila, scumpa si un pic obraznica.

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Te place sigur,ar fi cazul sa intelegi si tu.Ii esti foarte draga,iti tot trimite semnale,ajuta-l si tu putin,mai vorbeste-i, mai zambeste-i, mai intreaba-l diverse...Arata-i ca esti interesata(daca esti) si atunci poate ca o sa-si declare sentimentele.Hai,curaj.Mult noroc!

Răspuns utilizator avertizat
| TheSpecialOne a răspuns:

Da se poate sa se fi indragostit de tine!

| Ady93 a răspuns:

Sunt mai mutl ca sigur ca te place! Nu are cum, dupa ce zici tu e timid, si nu cred ca si-ar fi facut curaju sa incerce ce a incercat cu tine cu o oarecare fata.

| anonim0015 explică:

Acum sunt in a 8-a!
si tipu' e un mistocar inrait! roiesc fetele pe langa el! (din toate clasele), dar cand e vorba de pupici/sarutari, ia foc de nervi! Ce fac?

| chocolathe a răspuns:

Dupa cele spuse de tine.parerea mea este ca baiathu este indragostit de ceva timp de tine.eu consider ca este cam timidsmug.incearca sa faci tu primul pas.vorbeste cu el. poate el nu are curajul sa isi exprime sentimentele fata de tinesmug... Funda?:X:X