Uite eu sunt baiat si de multe ori am avut ocazia sa sarut o fata si am facut-o doar cu vreo 5 pana acum pentru ca restul nu ma atrageau fizic si mai ales nu ne prea potriveam la caracter eu spun ca un baiat blace o fata cand fata e draguta in stilul ca e sensibila, scumpa si un pic obraznica.
Te place sigur,ar fi cazul sa intelegi si tu.Ii esti foarte draga,iti tot trimite semnale,ajuta-l si tu putin,mai vorbeste-i, mai zambeste-i, mai intreaba-l diverse...Arata-i ca esti interesata(daca esti) si atunci poate ca o sa-si declare sentimentele.Hai,curaj.Mult noroc!
Sunt mai mutl ca sigur ca te place! Nu are cum, dupa ce zici tu e timid, si nu cred ca si-ar fi facut curaju sa incerce ce a incercat cu tine cu o oarecare fata.
Acum sunt in a 8-a!
si tipu' e un mistocar inrait! roiesc fetele pe langa el! (din toate clasele), dar cand e vorba de pupici/sarutari, ia foc de nervi! Ce fac?
Dupa cele spuse de tine.parerea mea este ca baiathu este indragostit de ceva timp de tine.eu consider ca este cam timid.incearca sa faci tu primul pas.vorbeste cu el. poate el nu are curajul sa isi exprime sentimentele fata de tine... Funda?:X:X
KatiMe27 întreabă: