| AngelAndreea a întrebat:

Cum sufera o fata dupa o despartire si cum sufera un baiat dupa despartire? Mi se pare ca baiatul sufera pe o perioada mai indelungata iar fata doar dupa primele zile dar foarte intens

11 răspunsuri:
| grab a răspuns:

Sufera mai mult ala care a iubit mai intens, sau ala care nu are experienta in despartiri.
ambii pot suferi pana la depresie dar e bine sa evite caderile astea cu ajutorul prietenilor! adevaratilor prieteni, nu aia de le dau like si add aiurea ca sa iasa la numar!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce barbatii se omoara din cauza ca se despar de femeii?
Iti zic eu!
De prostii! laughing rolling on the floor

| Aimèeeee a răspuns:

Da, este adevarat ce spui tu. Fetele se consuma mai mult si putin timp.
Baietii isi dau seama mai tarziu ce au pierdut, dar sunt si baieti care se consuma la fel ca fetele si invers. happy

| Loreddana a răspuns:

Da,ai dreptate. Fetele sufera mai intens dar le trece repede pentru ca isi gasesc repede consolarea in alta relatie si au tendinta de a comunica cu prietenii ceea ce au pe suflet, descarcandu-se astfel. Baietii, in schimb, tin totul in ei de obicei, pentru a-si ascunde slabiciunile, pentru a parea puternici, pentru ca asa astepteri are societatea de la ei, din pacate.

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru Loreddana):

Nu mai generalizati, am intalnit barbate care plang si sufera mai ceva ca femeile, si barbate cu suflete de piatra, care desi sia prins femeia in pat cu alta, dupa 3 carafe de vin nici nu mai stia cum o cheama
Si la fel e si la femei, depinde de fiecare in parte

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru PreaDulcePreaFin):

Bărbati mă, nu bărbate.

| lavyyyyyy a răspuns:

Buna asta nu este o chestie generala ca baieti sufera mai mult ca fetele depinde de fiecare de cat timp a durat relatia de implicarea emotionalea a fiecaruia de obicei din ce am vezut eu in viata de zi cu zi fetele sufera mai mult sau cel putin asta arata fac cele mai multe prosti din gelozie ca fostul ei prieten este cu alta iar la baieti este vorba despre orgoliul masculin care nu ii lasa sa piarda si chiar daca nu tin la aceea relatie nu suporta gandul ca o sa fii cu altul si mai difera si de cum se termina relatia daca se termina in termeni amiabili totul depinde si de comunicare daca este clar din vina cui s-a terminat relatia (asta daca exista vina) si sa vorbbiti pe tema asta pentru a ajunge la un factor comun sper sa iti fi fost de ajutor te pop

| nokt a răspuns (pentru lavyyyyyy):

E clar ca nu e o chestie generala, nu e o regula pentru toate lumea. Fiecare e individual. Cinci degete la o miina sunt diferite, dapoi despre oameni ce sa mai spunem. Ceea ce am spus e doar o constate a psihologilor dupa unele experimente, si nu este o regula.

| lavyyyyyy a răspuns (pentru nokt):

Eu nu am raspuns pentru constatraea tawinking toate raspunsurile mele sunt din cea ce am vazut eu si era raspuns strict la intrebare. oricum mersi ca mi.ai citit parereawinking

| nokt a răspuns:

Intr-un articol psihologic citisem ca barbatii daca au iubit cu adevarat au nevoie de minim 6 luni pentru a-si reveni dupa o relatie. Iar o femeie 2-3 saptamini, ele involuntar incep sa caute consolare in alt barbat.

| FlaviuB a răspuns:

Eu sunt baiat, nu cred ca am suferit nici 5 minute...dar sincer sa fiu nici nu am avut cine stie ce relatii si nici nu am pus multe sentimente niciodata.