anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sunt baietii in particularhee hee?
Dau funda pentru cel mai bun raspunsbig grin

18 răspunsuri:
| vάĝàвøήτ a răspuns:

Depinde de baiat: ) daca vreii sa-i vz in particular mergii cu el si ai sa-l vz tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Adica? In pat? Dapoi eu sunt bun in pat :> - http://www.facebook.com/profile.php?id=100001171477070

| starmaker a răspuns:

Fiecare baiat si fata sunt diferiti si daca vrei sa stii cum sunt trebuie sa incerci.

| Amy90 a răspuns:

Mai vulgari decat vulgari ...laudarosi pana la d-zeu, mincinosi ca zic ca nu barfesc dar la naiba, cateodata ne si intrec, parsivi fiindca ne promit marea cu sarea dar pot trece si in extreme sunt sensibili, sentimentali, plini de imprevizibilitati.

| d33nis a răspuns:

Eu zic ca un romantic incurabil laughing denis_maf2007 smug

| raluzz a răspuns:

Ma refeream la toti baietiibig grin
Si nu vreau id-urilaughing
Vreau sa stiu cum se comporta un baiat cu o fata cand sunt doar ei doi undevabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hmm... de treabă din ce am întâlnit până acum, depinde de băiat. Nu generaliza, nu toţi se poartă la fel.

| Dumnezău a răspuns:

Nu stiu altii cum sunt,dar eu am voce cadaverica,sunt nesimtit,desi civilizat, betiv si afemeiat, deci iti faci si singura o idee.Cum ma comport cand sunt singur cu o fata? Ii fac cinste o cinzeaca de vodka cu somnifere si imi fac toate mendrele cu ea, dupa aceea. smug

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Dumnezău, vrei să spui că făcându-ţi mendrele cu ea joci ce vrei cu ea nu? Mă refer la şah, cărţi, table... zic bine?

| Dumnezău a răspuns:

@Jelli: Bineinteles, si o curat de tot ce detine la poker!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Dumnezău, o cureţi de bani când pierde, nu? Doar nu te refereai la haine...

| Dumnezău a răspuns:

@Jelli: Bani, haine, ce mai conteaza! Important e ca intr-un final eu am parte de bucurii si placeri nebanuite!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Dumnezău, ne gândim la acelaşi lucru whistling?

| Dumnezău a răspuns:

@Jelli: Ce intrebare! Normal! Nu stiai ca suntem frati gemeni si am fost despartiti de crudul destin la nastere?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Dumnezău, amuzant ca de obiceihee hee. Hmm, mi-am găsit o geamănă pe TPU dar e plecată, nu am vorbit de 2 luni cu ea. Acum e şi geamănul... unde ai fost, frate, atâta timp!?

...ia stai. Sigur nu eşti fratele meu deghizat?

| Dumnezău a răspuns:

@Jelli: Sunt fratele tau drag demult pierdut.Ce zici dumneata, semanam?;;)

http://www.google.ro/......tp?/imgres

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Dumnezău, după ce că se vede că e luată de pe google laughing, mai ai şi în denumirea linkului "ugly-people-pictures-for-myspace". Şi mă şi faci în mod subtil urâtăhee hee.

| Dumnezău a răspuns:

@Jelli: Hmm.desteapta fata, si perspicace! Imi place! happy