Depinde de mai multi factori. 1. dimensiunea penisului partenarului ca grosime in comparatie cu dimensiunea vaginului fetei 2. Daca inainte de actul sexual de dezvirginare fata a practicat masturbarea intravaginala.3 de modul in care barbatul stie sa procedeze sa excite si pregateasca partenera prin preludiu. In functie de acesti factori durerea poate fi insuportabila si deflorarea se va produce in mai multe etape (zile) sau in cazul unui vagin cu muschii relaxati si largiti prin masturbare, dezvirginarea sa se faca fara durere uneori chiar simtind placere inca de la prima penetrare.
Speram sa imi acorzi fundita pentru raspunsul meu
La inceput insuportabile, iar mai apoi devin o placere deosebita de care n-ar vrea sa se mai desparta.
Experienta mea este ca himenul nu opune cine stie ce rezistenta, iar cantitatea de sange a fost sub 3 ml.
Durerea mi-a fost descrisa drept "usturime" si a fost numita intre "usoara" si "suportabila". Toate mi-au spus ca au avut orgasm, dar eu nu l-am simtit decat la jumatate din ele.
Ce-mi place ca raspund doar barbatii )
Suntem diferiti ca si conformatie, toti simtim diferit. Poti sa ai norocul sa nu simti sau sa-ti vina sa-l iei la bataie numai cand il vezi.
Depinde de "dulaul" cu care hotarasti sa iti pierzi fecioria, daca e megamaximdotat s-ar putea sa te cam doara, da oricum pana la urma urmei zic eu tot o vei face odata si-odata si depinde cred eu f mult si de ambianta, incearca sa o faceti intr-un loc favorabil momentului stiu eu, unde te simti tu mai reaxata, conteaza f mult si starea emotionala cand "te dezvirginezi" asa ca incearca un loc special unde te vei simti iubita, nu numai "sparta", unde vei avea o amintire frumoasa cu prima dragoste si nu asa repejor in graba...asta asa... ca sa nu ramai cu o amintire horror
PS Spor la treaba