| Kimy_8371 a întrebat:

Cum sunt fetele rebele? Adica o explicatie, cum se comporta etc.

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Isi dau aere, se cred cele mai tari din lume si nimeni nu pot fi mai presus decat ele, unica solutie e ignoranta fata de aceste persoane ca si cum n-ar exista.

| Elena1234456 a răspuns:

Fac tot ce vor.

| Candice a răspuns:

O fata rebela tine sa incalce regulile, se revolta, in unele cazuri si fumeaza. Este nepasatoare si face ce ii trece prin cap. Vrea libertate. Dupa parerea mea, adolescenta e rebelitate pura happy

| Violetta2303 a răspuns:

Eu cosider ca o fata rebela are o camera dezordonata,merge unde vrea cand vrea,bea, fumeaza, are pariti carora nu le pasa de ea.sincer nu te-as sfatui sa fi asa. fetele astea vor doar sa se bage in seama

| Dєєค a răspuns:

O fata rebela nu isi prea asculta parintii, bea, fumeaza, sta prin barurui/cluburi, isi face suvite toate culorile in cap, dar dupa parerea mea daca esti rebela nu inseamna ca nu poti fi de incredere sau prietenoasa.

| Byutza_8714 a răspuns:

Simplu fac doar ce vor ele si vor sa fie independente

| Zuzzy05 a răspuns:

Eu nu cred ca fetele rebele isi dau aere si sunt fitoase.cel putin nu majoritatea.Sa fii rebela(dupa parerea mea) este sa faci ce vrei tu,sa iti respecti visele si sa lupti pentru ce iti doresti, sa fii diferita de ceilalti prin felul tau unic de a fi, sa fii TU.

| LavyCrazyVampire a răspuns:

Deci kimi...tongue hay sa-ti zic eu cum sta treaba cu rebelele.winkingwinking Pai,sunt o fire rebela,fac ce vreau,is independenta si o conspiratie pentru baieti cat si pentru fete,is populara,putine aere dar,putine ca strica.Fac glume,ma imbrac cum am chef,stau cu picioarele pe banca la scoala,am bocanci is mai rock in negri cu suvite,cand am chef ma vopsesc si stii de ce? Pentru ca invat si, parintii ma rasplatesc cu mult mai multa libertate, plec la 1 vin la 8 sau 7.Cand de specialitate! Fii cum vrei tu si traieste-ti viata!winkingwinkingFunda?

| fee a răspuns:

Hai sa-ti zic si eu cum sta treaba;-) pai eu la scoala stau pe banci pe unde vreau...fac ce vreau si ce-mi trece mie prin cap...am devenit populara in liceu de 2 ani si sunt admirata pentru tupeul meu si felul in care stiu sa dau replicile! big grin In pauze normal fac show pe hol cantand! daca ai talentul asta poti sa incerci! profesorii ma admira si ei! Deci nu e nimic rau in a fi o fata rebela! si noi nu ne dam aere doar incercam sa fim noi si sa facem lumea sa se simta bine glumind, facand misto de profesori! cam asta e tot! funda? happy

| punkbamzoom a răspuns:

îîîîîîmmmm...dupa mine,o fata rebela este o fata care adopta u stil mai ciudat.[gen emo sau punk]Daca esti rebela nu inseamna neaparat ca esti "cea mai tare" sau ca"iti dai aere".
Pur si simplu iti plac lucrurile mai scoase din comun[gen pierce, suvite... flash, etc.]si vrei sa pari mai diferita...