Depinde de el. Daca el e cu radacinile foarte bine bagate in ceea ce inseamna datinile si etnia rroma, nu. Nu ai ce sa cauti acolo.
Daca e romanizat si isi traieste viata ca orice alt om...simplul fapt ca e rrom nu inseamna nimic.
Desi tin sa te avertizez ca toti, indiferent ca stau la satra sau la bloc, au sangele mai fierbinte, sunt mai pasionali dar sunt si mai usor de scos din sarite si le cam place cearta.
Nu ai cum să prezici viitorul! Poate o să ai cea mai frumoasă relație, dar poți avea și o relație mai puțin bună! Dragostea nu ține cont de etnie!
))) peste doua luni ne saluti din Spania...
Nu conteaza etnia, poate e mult mai civilizat decat multi romani...
Am avut in clasa a opta un tigan in clasa, devenise printre cei mai buni prieteni din clasa, avea bun simt, glumele la el, era inteligent si cu toate asta niste fraieri ca nu stiau nici sa scrie bine-l jigneau doar pentru ca nu era ca ei.
Daca esti romanca nu te baga! Ai sansa de 10% sa gasesti un rrom sa te iubeasca. Sunt prea putini de treaba restul sunt niste infectii..hoti.pesti.cersetori... e treaba ta ce faci dar eu iti scriu aici ca o s ai de suferit.
Tare ne place sa mai criticam mor! depinde de el incerca prima data sa vorbesti ca preteni cunostel cei poate mintea si dupa deveniti amici si ear pune-l la incercari sa vezi undei duce gandurile si daca are ganduri bune e de bine. din cate stiu si eu am avut tiganca a fost bestial tigancusa :X
Pana n-am avut relati cu tiganci nu ca nu as fi rasist dar mi frica sa recunosc asta public ca sar tiganii pe mine, ce sa cred fiecare cu natia lui, germanii cu germanii, romanii cu romanii parerea mea
O sa ne intalnim in Germania cand o sa lucrezi la Villa Das Herz sau alte case cu lampi rosii la intrare :-))
Voi nu intelegeti ca ei nici n-au voie sa fie cu romance, nu-i lasa parintii fiindca se considera ca isi tradeaza neamul.
Tiganii de obicei isi au traditiile lor, isi gasesc perechea in comunitate, dar s-au vazut cazuri in care relatiile de acest gen au rezistat.
Simti ceva pentru acest baiat?
Nu comteaza daca e tigan, chinez sau de culoare! E important sa va iubiti si respectati!
Nici nu stiu cum ai putea sa te gandesti la asa ceva, poate esti mica si confuza dar nu iti recomand sub nici o forma, te va pata si pe viitor treaba asta.