Nu e adevarat! Eu stau intr-o cumuna nu la oras. Insa oamenii percep altfel lucrurile.
Cunosc o prietena din orasul vecin care chiar nu prea invata bine, injura si se ghideaza dupa proprile reguli. Nu conteaza de unde vi ci cine esti tu. Chestea acesta nu tine de oras/comuna ci de personalitate.
Draga mea, eu nu mi-as face probleme ca sunt de la tara. Poti demonstra ca esti de 100 de ori mai buna decat una de la oras. Trebuie doar sa vrei.
Uita-te la mine! Vezi ce frumos, educat, manierat, elegant, civilizat,... sunt? M-am nascut la tara ca si tine!
Bafta!
Parerea mea este ca fetele de la tara stiu sa se distreze calumea. Nu ca la oras: cluburi, sex cu primul care ii iese in cale, droguri si alte cele. De multe ori fetele de la tara sunt mult mai educate ca si restul, iar pentru ca majoritatea habar nu au ce inseamna "educat" catalogheaza persoana foarte gresit( tocilara, de moda veche, taranca), dar daca stam bine sa ne gandim toti ne tragem de la tara, si daca parintii nu ar fi vrut mai mult si nu sar fi mutat intr-un oras erau si ei"tarani" cum zic ei.
Salut,
In cadrul ideii tale se lupta, la propriu, seturile de valori, seturi care se cladesc intr-un interval mare de timp si care necesita pe langa timp, energie multa.
in functie de setul fiecaruia iese perceptia care o propui la dezbatere. Din punctul meu de vedere fetele indiferent de unde provin au "individe" bune si rele.
Sunt atat fete bune, manierate, educate, simtite cat si fete care se exprima intr-un stil murdar, opulent, prin care s-ar crede ca atrage atentia celorlalti indivizi.
Mama mama ce as vrea o fata de la tara :X:X:X:X:X:X Alea da fete :X Si frumoase si harnice :X:X:X:X:X:X:X:X:X Nu ca pitzipoancele de la oras... Toata ziua stau cu pla`n mana... Am fost cu o fata de la tara cu mult timp in urma :X A fost super misto :X Frumoasa foc fata si atenta. Mai mult apreciez fetele d la tara decat astea d la oras. Constanta = Pitzipoance 80%
Ma, fetele de la oras sunt mai informate, mai mondene, fitoase, dar mai fidele de cat fetele de la tara, fetele de la tara sunt mai simple, mai intelegatoare, trecute prin greutati, stie cum se castiga banu, muncitoare, e mai usor sa comunici, daca ar fi sa aleg, as alege de la tara, da sa stau cu ochi pe ea acolo, nu recomand o relatie la distanta cu una de la tara, ca le cam fug ochi dupa alti... Parerea mea si a colegilor mei de munca, ca numai din astea vorbim, saliut
Eu am sa vorbesc din perspectiva fetelor de la mine de la tara.Deci sunt subiectiva.Eu sunt asa un om care mai mult tace si casca ochii la tot ce se intampla in jur.Si m-am dus si eu ca tot omu` la tara.Caldura,liniste,bunici,back to copilarie, fain
Si ies si eu seara pe la poarta cu Freud la brat.Si ma asez pe banca.Brusc ma inconjoara un stol de fete & baieti.Eu arat ca un om.Adica am un cap, doua maini, doua picioare, un nas, doi ochi si doua urechi si o gura. Dar ei se uitau la mine ca si cum as fi venit de alta planeta.In fine. L-am lasat pe Freud si am analizat felul de cucerire al "femelelor". Erau mai multe fete ca baieti.Deci,clar o problema
Statea fetele alea in bratele lor cu randulIi sarutau, pe rand ca sa nu se supereDar faza maxima a serii a fost cand unul a luat-o pe una sa "ii arate tarlaua de porumbi al lu` ta-su"
Mi s-a parut strigator la cer
Daca si la tara unde erau fetele mai "ortodoxe" s-a ajuns asa e grav
E acelasi lucru aproape. fetele de la tara s.au dat dupa cele de la oras. incep sa fie cat mai elegante etc.
Am auzit ca populatia de oras e mai nebuneasca, iar fetele de acolo sunt rele (dar nu toate fac fite).Da sunt si fete de oras needucate, si fete de sat educate.Lumea-i amestecata si nu se categoriseste (vorbim la general; dar sigur ca sunt si exceptii). Personal mie-mi plac fetele de oras fiiindca in mediu urban gasesti mai usor.
Mutubal întreabă: