| DragosBira a întrebat:

Cum suportați un refuz de obicei? Treceți ușor peste?

7 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Nu am fost niciodată refuzat

| Hammurabi a răspuns:

Nu a trebuit niciodată să suport un refuz, pentru că nu am încercat nimic acolo unde n-am fost sigur că nu voi fi refuzat.
Nu e atât de complicat să observi reacția unei fete vis-a-vis de tine.
Nu e atât de complicat să observi dacă e cazul să faci vreun gest, înainte să-l faci.
Dacă nu te interesează chestiile astea și mergi ca vițelul cu capul în poartă, vei suporta consecințele.

| anonim3247 a răspuns:

Am avut coadă de femei.
Cum reacționau unele când le părăseam
- una spunea că se omoară
Cum reacționau femei care NU voiam nimic cu ele
- insistență cu telefoane
- nu mai plecau acasă după ce lucram cu ele
- foarte mult povesteau de viața lor în loc să facem ce aveam de făcut și eu trebuia să ascult.

| anonim3247 a răspuns (pentru anonim3247):

Eram confundat de multe ca confidentul lor și NU ca cel care trebuia să le învețe ceva.
Veneau aranjate, parfumate, elegante și eu trebuia să ascult de viața lor nefericită.
Nu mai apucam să lucrez cu ele că trecea timpul așa cu povești ale lor.
Femeile trebuie lăsate să vorbească tot ce vor ele să spună ca să nu se supere și să fie nervoase.

| AdioTPU a răspuns:

Da. Daca cineva de sex opus te refuză nu înseamnă că ai tu ceva rău sau ești mai puțin frumos, inteligent sau capabil decât alții, poate nu ești compatibil cu persoana care te refuză iar ea simte asta și de acolo refuzul.

| shookdazed a răspuns:

Nu,fiindca nu mai ies cu nimeni sa ma refuze, refuz eu in schimb laughing)

| Marian12123 a răspuns:

Înainte când încercam sa vorbesc cu o fete eram cam refuzat, era cam nașpa, acum nu mai am nici o treaba este ceva normal pentru mine sa fiu refuzat. Mi egal bine ca trăiesc eu bine și am de toate.

Întrebări similare