anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum te-ai simti daca.

ai fi in autobuz, si ai inchide ochii pentru o clipa, de oboseala, si o fata grasa, batoza de fapt te-ar saruta pe buze, care ar fi reactia ta?

laughing

17 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

M-as simti ciudat ziua si m-as gandi numai la asta! Eu sunt fata si mai bine ziceai''ce ar fi daca atunci cand as inchide ochii m-ar saruta un baiat frumos?''hmm...nasoala experienta cu ''batoza''! esti amuzant/a!

| zeeeeeex a răspuns:

Nasool... I-as spune "Acum te simti mai slaba?" big grin

| Ana a răspuns:

As lesina laughing

| Roxy a răspuns:

Ar primi un pumn direct in nas pentru ca daca il lovesti in nas ii dau lacrimile instantaneu, iar dupa pumn eu una as mai continuadevil...sunt mai sadica de felul meubig grin

| Silviu591 a răspuns:

Nasoala experienta ai avut laughing cred ca as voma pe loc

| tremurici a răspuns:

Crek as flegmao intre uathistraight faceyekstraight facebrrrstraight facema ia cu tremuricilaughing

| pisicutzaa a răspuns:

Pai si ce daca e grasa si e ''batoza'' cum spui tu, aia nu inseamna ca trebuie sa o jignesti! si ele au dreptul la aceleasi trairi si intamplari sentimentale pe care le avem noi ceilalti, daca te-a sarutat ce? nu e o fata si ea pana la urma urmei? ca nu iti place tie aia e altceva dar nu inseamna ca toti gandesc ca tine, si in primul rand nu trebuie sa o jignesti ce tu esti perfect? nimeni nu e perfect sa stii, fiecare e frumos in felul asa cum e nu conteaza!

| crissti a răspuns:

Interesanta intrebare laughing...pai nu stiu sigur ce as face thinking Nu m-as putea decide decat in acel moment, oricum nu cred ca ar fi ceva frumos devil

| .::CyBeR::. a răspuns:

Aoleu, as ramane socat pe viata!
Zicand: Am fost sarutat de o grasa, am fost sarutat de o grasa...

| maiestro a răspuns:

As intrebao daca vrea sa plece inainte sa jaung pana la 10 cand ajung la 10 o iau la pumni si cred ca o duc la morga

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

I-as da cu autobuzul in cap.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu esti " batoza "?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Wai pai nimeni nu se atinge de fata mea asa usor nici daca ii o slabanoaga fainalaughing cred ca as face la fel ca si Bent0108 rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

MM, depinde de moment, cati nu au facut sex cu o "batoza " si aici doar inchid ochii, vezi doamnehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

As avea grija in primul rind sa nu se simta enorm de jignita.Ar fi o suferinta prea mare pentru ea dupa un gest asa disperat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bai, am ras cu lacrimi ce raspunsuri ati dat. nu, daca am postat anonim nu inseamna ca am fost sarutat de o grasa, nu stiu cum mi-a venit idea, dar am sa va mai provoc la experiente din astea.

| yoana001 a răspuns:

Cred ca i-as face ceva urat