M-as simti ciudat ziua si m-as gandi numai la asta! Eu sunt fata si mai bine ziceai''ce ar fi daca atunci cand as inchide ochii m-ar saruta un baiat frumos?''hmm...nasoala experienta cu ''batoza''! esti amuzant/a!
Ar primi un pumn direct in nas pentru ca daca il lovesti in nas ii dau lacrimile instantaneu, iar dupa pumn eu una as mai continua...sunt mai sadica de felul meu
Pai si ce daca e grasa si e ''batoza'' cum spui tu, aia nu inseamna ca trebuie sa o jignesti! si ele au dreptul la aceleasi trairi si intamplari sentimentale pe care le avem noi ceilalti, daca te-a sarutat ce? nu e o fata si ea pana la urma urmei? ca nu iti place tie aia e altceva dar nu inseamna ca toti gandesc ca tine, si in primul rand nu trebuie sa o jignesti ce tu esti perfect? nimeni nu e perfect sa stii, fiecare e frumos in felul asa cum e nu conteaza!
Interesanta intrebare ...pai nu stiu sigur ce as face Nu m-as putea decide decat in acel moment, oricum nu cred ca ar fi ceva frumos
Aoleu, as ramane socat pe viata!
Zicand: Am fost sarutat de o grasa, am fost sarutat de o grasa...
As intrebao daca vrea sa plece inainte sa jaung pana la 10 cand ajung la 10 o iau la pumni si cred ca o duc la morga
mirabela26craiova întreabă:
anonim_4396 întreabă: