Eu nu as fi afectata absolut deloc avand in vedere ca eu i-am dat papucii. Daca am facut asta inseamna ca am avut un motiv intemeiat Nu trebuie sa stau acum sa plang degeaba, baieti mai sunt.
Prost...
Si da, s-a intamplat sa-i dau papucii, dar nu l-am vazut sarutandu-se in fata mea...iti dai seama ca daca l-as vedea as paruio oleaca pe fata aia
Si i-as zice ca nu suport sa-l vad cu altcineva decat cu mine
:XTe pup
Da, da` totusi. tu ai fost aia care i-a dat papucii si i-ai zis ca nu mai poate fii nimic intre voi...
Intrigata...)cum isi permite asa ceva dar sincer nu are rost sa te streseZI orqm o face ca sa fi tu geloasa
Nu mi-ar pasa, as merge si i-as spune in felul urmator:-Frate nu te credeam asa de pampalau ca dupa doua zile sa fii cu alta.Si i-as da o palma.Si as pleca si in ziua uratoare as lua si eu un baiat cu care sa fac asa
Daca vrei sa fii din nou cu el, poti merge la el sa ii spui sau prin tel sau pe mess nu conteaza, oricand poti sa o iei de la inceput cu el pentru ca tu i-ai dat papucii. Dar daca l-ai vazut cu alta nu mai are rost.
Succes
Sincer nici mie nu mi-ar placea sa-mi vad fostul prieten saruntandu-se cu alta in fata mea dar, e adevarat ca daca voi doi v-ati despartit fiecare isi vede de viata lui. poate avea noi prietene asa cum si tu poti sa ai alti prieteni.ar trebui sa nu-ti mai pese, fiecare face ce vrea.ar trebui sa mergi mai departe. succes>
Bananacantareata87 întreabă: