Invatand.
Ce sa inveti?
Sa nu-l consideri obiectul tau personal, e un ALT om, ca si tine.
Sa-i respecti libertatea.
Sa nu-l sufoci.
Sa-i oferi din ce in ce mai mult, fara sa ceri nici o rasplata.
Sa crezi in el.
Sa fii sincera.
Sa-l iubesti, pur si simplu!
Pentru ca iubirea se invata.
In doi!
Eu cred ca prietenia e importanta la inceput intre 2 persoane ca apoi sa evolueze inn relatie, la inceput sa fie o amicitie apoi o prietenie apoi cu rabdare vezi daca va placeti si poate fara sa stiti pe moment sunteti intro relatie frumoasa, dar asa gata relatia si apoi adio, intreab-o pe mama ta sa vezi daca am dreptate sau pe bunica ta isi va spune la fel, daca esti fata cuminte fa ceva cunoaste-l apoi vezi tu nu te grabi daca vrei ceva serios in timp si daca dureaza 1, 2 luni e un pas inainte, fara experiente esti mort, un an nou fericit, ori i spui ca vrei o relatie asta daca il cunosti si chiar vrei asa ceva, asta nu se face asa e imatur
Buna Ionela. Sa inteleg ca tu esti acea persoana care isi doreste o relatie de lunga durata. Pai, eu zic, ca, atunci cand incepi o relatie, nu ai de unde sa stii daca va fi de durata, daca vei ajunge sa te casatoresti cu el si sa faci copii. Totul se ia incet si fara graba. Si ca sa nu iti pierzi vremea, ii poti spune ca tu iti doresti o relatie serioasa. Iar daca iti stramba din nas, sau schimba subiectul e clar, intelegi? Nu fa un pas important in viata ta daca nu esti sigura de el.
O relatie de lunga durata este bazata pe dragoste sentimente si incredere. daca esti langa el daca este langa tine atunci cand aveti cea mai mare nevoie crede-ma ca totul va merge bine acele zambete acele saruturi acele intimitati ale voastre face ca dintr-o relatie sa se nasca o familie
Sfatul meu lasa pe toti cei din jurul tau si dedicati timpul lui daca vrei sa ai o relatie stabila frumoasa si de lunga durata bye
E vorba si de putina incredere dar in general esti atent la cum se dezbolta relatia de la inceput!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: