Pai in primul rand vorbeste cu el foarte des. fii glumeata daca el mai aminteste de ''voi'' si vorbeste deschis despre asta. si eu am fost intr-o situatie asemanatoare si crede-ma ca daca chiar a tinut la tine se va intoarce. asteapta si vei vedea ca daca chiar te-a iubit se va intoarce al tine. daca nu face asta inseamna ca nu te merita!
Nu merita sa te impaci cu cineva care la un moment dat nu te-a mai vrut. Esti la varsta la care trebuie sa-ti permiti acest lucru.
Sfatul meu este sa nu te mai impaci deloc cu el. Insa daca chiar vrei sa te impaci incearca sa cauti pe google intrebarea asta si cred ca o sa gasesti niste raspunsuri mai bune decat ai putea sa gasesti aici. Cred ca era si o carte despre asta
Acum depinde si din ce cauza s-a despartit de tine. Daca s-a despartit de tine din cauza ta, atunci nu cred ca te va ierta, ai putea totusi sa incerci sa-l contactezi sa ii spui ca vrei sa ramaneti prieteni, si astfel va puteti aropia din nou. Daca el este cel care a gresit, atunci este un fraier, sincer. Dar cu toate astea, daca sunteti de mult timp impreuna ai putea sa-i mai acorzi o sansa. Insa pentru a face asta trebuie sa te intalnesti cu el, invoca diferite motive, daca il iubesti, nu-l lasa sa plece. Sper ca te-am ajutat!