| DeAtHKnIgHt a întrebat:

Cum te poti opri din masturbare? Inafar de ati lua o prietena?

Si masturbarea distruge neuronii? Stiti ca la biologie invatati despre neuroni, iar eu am cercetat si am intrebat si o profesoara care a spus ca drogurile, alcoolul, tigarile distrug neuronii, dar despre mastubare nimic...

Deci? Raspunsul cel mai bun Funda.
A da si fara raspunsuri de pe siteuri religioase ca alea iti baga numai prostii in cap va spun eu...

Răspuns Câştigător
| Doctoru_7315 a răspuns:

Ca sa te opresti din masturbare totul sta in mintea ta. Trebuie sa iti impui acest lucru. Poti sa iti distragi gandul de la masturbare practicand un sport, sau alte activitati relaxante. Masturbarea nu iti distruge neuronii, dar daca o practici in exces iti poate aduce celebra boala ejaculare precoce, de care fug toti barbatii.

5 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Eu si daca as avea iubit nas renunta la masturbarelove struck

| T4ny4 a răspuns:

De ce sa te orpesti? E ceva normal.Pe langa faptul ca e normal e si f placut laughing N-ai de ce sa te opresti.Da` macar daca o faci, ia-ti un lubrifiant ceva.Hai te pup si spor la smug

| Eufourikul a răspuns (pentru T4ny4):

Ce faci tanya cum merge treaba? fac ce fac si dau de tine! hahahaha

| Myst3ry a răspuns:

Ma pe bune? Te opresti pur si simplu. Iti impui un lucru si nu il mai faci. Nu este ca o dependenta straight face

| ratzer a răspuns:

Deci mai bien gasesti alt cv de faku asa ca o sa va ajut eu asa am scapat si eu de... ma gasiti sa faceti alt cv de exemplu bani si va asigur k o sa va lasati. Daca vreti o metoda de facut bani fara investitie si cu foarte putina munca este ptc(pay to klik) ti se da cate de 2 centi pe fiecare reclama vizionata in doar 4 minute faci in jur de 40 centi si poti face mult mai multi bani daca aduci referali(oameni care se inregistreaza pe siteul respectiv cu linkul dat de tine)pe site, la fiecare referal iti da cate 5 centi zilnic deci daca ai 10 referali(10 oameni care so inregistrat cu linkul dat de tine)primesti 50 cenit gandeste-te daca ai 100 de referali primesti cate 5 dolari zilnic si uh nu trebuie sa mai faci nimic numai iei o sa faca treaba pentru tine o sa dea klik zilnic pe cele 13 reclame si uh vrei primi 5 dolari zilnic nefacand nimic.Cel mai bun site de ptc care plateste(am scos eu) este 33 bux http://www.33bux.com/? ref=ratanberg intrand pe acest link si facanduva cont va alaturati miilor de oameni care vor sa faca cat mai multi bani cu cat mai putina munca.Io va zic sa incercati pana la urma nu aveti nimic de pierdut doar 1 min atat cat va faceti cont si o sa va lamuriti singuri VA ASIGUR K O SA VA COMVINA