Astea nu sunt altceva decat ipocrite, cat si barbatii care fac asta, fidelitatea nu prea mai exista,, din pacate.
Sigur,sigur.
Apropo, poți să mi zici Maria. M am acrit de apelativul ăla ciudat )
Maria asa cu incetul incepem sa ne cunoastem, urmeaza mai multe in curand presimt asta
Pe banii tai isi poti cumpara desigur ca eu nu dau banii pe rochi ca nu sunt bulangiu, fugi si cumparati rochie si vezi sa vina ca mai multi ca vreau sa fiu si bogat si insurat cu o fata frumoasa, invitam tot TPU, yasmin a promis ca ne va inchiria un apartamentul pentru noaptea nunti
Sa vad cum arata yasmin ca poate fac noaptea aia cu amandoua, ma duc sa ma culc o fata ma aruncat in aer in noaptea asta, sigur voi avea cosmar cu ea dar sunt barbat pot trece peste asta poate o combin si pe aia, noapte buna, vezi sa nu ma compari cu tot orasul ok
Dar nu e vorba de mine in intrebare, nu sunt gagiar, sa inteleg ca nu am voie sa vorbesc cu fetele? nu sunt homosexual sa vorbesc cu baieti doar, nu ma intereseaza fetele in prezent nu-mi doresc relati, nu ma plang de ele dar e amuzant cand citesti ca wow il iubesc dar mam vazut cu altul la suc, ce iubire e aia