| RAY a întrebat:

Cum te poti vedea cu un prieten la un suc cand iubesti pe cineva cu adevarat?
adica pe bune ne-am iubit timp de un an iar a doua zi esti deja cu altul ce iubire e asta?

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

Astea nu sunt altceva decat ipocrite, cat si barbatii care fac asta, fidelitatea nu prea mai exista,, din pacate.

41 răspunsuri:
| RAY explică (pentru GoldenZenith):

Las ca nu-i nimic ne vedem in vise

| GoldenZenith a răspuns (pentru RAY):

Sigur,sigur.

Apropo, poți să mi zici Maria. M am acrit de apelativul ăla ciudat laughing)

Maria asa cu incetul incepem sa ne cunoastem, urmeaza mai multe in curand presimt asta

| GoldenZenith a răspuns:

Sa mi aleg rochie de mireasă deja? thinking

Pe banii tai isi poti cumpara desigur ca eu nu dau banii pe rochi ca nu sunt bulangiu, fugi si cumparati rochie si vezi sa vina ca mai multi ca vreau sa fiu si bogat si insurat cu o fata frumoasa, invitam tot TPU, yasmin a promis ca ne va inchiria un apartamentul pentru noaptea nunti

| GoldenZenith a răspuns (pentru RAY):

rolling on the floor bine, bine. Alte doleanțe mai ai?

Sa vad cum arata yasmin ca poate fac noaptea aia cu amandoua, ma duc sa ma culc o fata ma aruncat in aer in noaptea asta, sigur voi avea cosmar cu ea dar sunt barbat pot trece peste asta poate o combin si pe aia, noapte buna, vezi sa nu ma compari cu tot orasul ok

| GoldenZenith a răspuns:

Logica 0
Coerența 0
Amuzament 8
Byee laughing

Multumesc mult si tu imi esti draga

Răspuns utilizator avertizat
| RAY explică (pentru nimportequi):

Dar nu e vorba de mine in intrebare, nu sunt gagiar, sa inteleg ca nu am voie sa vorbesc cu fetele? nu sunt homosexual sa vorbesc cu baieti doar, nu ma intereseaza fetele in prezent nu-mi doresc relati, nu ma plang de ele dar e amuzant cand citesti ca wow il iubesc dar mam vazut cu altul la suc, ce iubire e aia