| KrIsSs_4520 a întrebat:

Cum te simti cand esti indragostit? love struckbatting eyelashes funditaaaa kiss

Răspuns Câştigător
| Adina_7794 a răspuns:

Cum te simti cand esti indragostit? Minunat.love struck Pur si simplu simti ca spatiul si timpul nu mai exista. Persoana iubita devine centrul Universului tau. Conteaza doar ea. Si sa nu mai zic de eternii fluturi in stomac, emotiile si nodul in gat ce ti se pune inaintea intalnirii.love struck

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Toată lumea este a ta!
Pa, pa.

| chelie91ptm a răspuns:

Cool .

| adaanda a răspuns:

Simti ca iti pasa de persoana respectiva mai mult decat oricine, simti ca tot universul se invarte in jurul lui.Iti e dor de el, si te gandesti mereu la el.

| KiryuZero a răspuns:

Sa iti spun cum te simti cand fata pe care o placi il saruta pe altul(in cazul tau invers)groaznic, simti ca vrei sa mori

| QuitQusifor a răspuns:

Te Simti in al 9-lea CER

| Irinaaaaaaa a răspuns:

Visez aproape ma uit la el si imi dau seama ca nu acum tr sa ma uit la baieti dar e doar jnul de care'mi place blushing si am o senzatie oarecum placuta pana cand realizez ca se uita la mine ciudat, aproape km am fkto si eu si plec in clasa mea si imi bag capul in pamant de rusine ca m-am uitat asa la el. in principal e frumooos sa fii indragostit. funda plss? happy

| alexandra_9401 a răspuns:

Pai eu cand sunt indragostita simt fluturi in stomoac ma simt foarte bine :X si nu as mai vrea sa ma despart de acel baiat niciodata s dintr.o data devin pupacioasalaughing)) ceea ce eu nu sunt sper ca te.am ajutat:X

Întrebări similare