anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum te simti cand placi pe cineva

12 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

De obicei esti cu capul in nori, nu mai vezi si nu mai auzi pe nimeni si nimic te gandesti numai la persoana care o placi.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Te gandesti mult la acea persoana, ai vrea sa fi mereu cu eabig grin

assiris
| assiris a răspuns:

Mai intrebi? Excelent.

| andreutz a răspuns:

Am niste fluturi in stomac big grin
dar iau niste furazolidon si trece rolling on the floor

| galileo a răspuns:

Ceau. Cand placi pe cineva, te gandesti in fiecare moment la acea persoana, doresti sa o ai alaturi. Este frumos cand sentimentul este reciprocwinking.

| Ys a răspuns:

Ma simt ca si cum am tot ce vreau si am fluturas in stomac cand placi pe cineva nu poti zice in cuvinte ce simti si cat de bukuros poti fii in momentul ala... dar daca ai trecut prin asa ceva. stii cum este si asa cred ca este la toata lumea...

| gynycola a răspuns:

EUFORIC¡¡¡

| irynna a răspuns:

Cum te simti? cred ca exact cum te simti tu acumhappy

| astrolutza a răspuns:

E minunat sa fii indragostit...eu una ador sa fiu indragostita...ador emotiile din-aintea unei intalniri...placerea de a fi alaturi de persoana de care sunt indragostita...euforia de dupa...gandurile frumoase, furnicaturile...dorinta unei reintalniri happy

| pms a răspuns:

Simti ca-ti tremura genunchii cand intalnesti persoana respectiva, ca inima iti bate din ce in ce mai tare, ca arzi in interior atunci cand el \ ea e langa tine, ca astepti in fiecare zi sa-i vezi zambetul...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Innebunit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cand plac pe cineva ma simt de parca am fluturi in burta si am o senzatie placuta

Întrebări similare