Idee perfecta! Daca unul il place pe altul dar aluia nu-i place de el, ci de altul si ultimului ii place si lui de unul, atunci relatia poate functiona; sper ca ai inteles ceva din ce am zis :p! Dar eu ti le recomand in 5!
Nu mi se prea pare ok. eu cred ca o relatie frumoasa este in 2 persoane nu in trei. acum depinde de cupluri daca acel cupluri au fantezia de a avea si-o a 3a persoana e treaba lor. dar aici a 3 a pers poate sa aiba sensu si de amant/a. ma rog acum daca oamenii se iubesc sa faca ce vrea.
Depinde la ce te referi.Banuiesc ca nu la o relatie normala, in care unul din parteneri are un amant.
Chiar am vazut recent un documentar despre acest gen de relatii "in trei" si mi-a parut foarte interesant.Eu cred ca poti sa tii la 2 persoane in acelasi timp, si, daca va iubiti nu ar trebui sa conteze ce spune lumea.
Ce fel de intrebari pui omule? ce fel de relatie in 3? daca tii a juca cu sentimentele cuiva poftim fa-o. Nu cred ca te intereseaza preferintele noastre asa ca pune intrebari pentru tine sau pentru a clarifica un lucru ce nu-l stii.
BlitzLikeXd întreabă:
linarkfts întreabă: