Ca un om normal.
Cu cat esti mai normal, cu atat mai bine.
Cu baietii cand discuti nu te fortezi, nu-i asa?
Asa e si cu fetele, le mai faci un compliment, " aa ce misto iti sta parul azi " sau "pantofii astia sunt noi, iti sta bine in ei".
Da ca-ti fac schema in ***!
Normal>compliment>normal>critica>normal>compliment>normal>normal>critica+compliment>vrei sa iesim la o cafea? BOOM!
Critica=un contra-compliment gen clipesti mult, stiai asta? sau ce maini mari ai urmate de glumesc X, ai maini minunate si le ador dar totusi----glumesc maai, au au nu mai da, gata glumesc
Critica + compliment= Clipesti mult, stiai asta? astepti raspunsul ei indiferent care-o fi ala
ea poate sa zica : ce? cum adica clipesc mult? clipesc normal
tu: Hai sa facem comparatie, uita-te in ochii mei.
Dupa ce te uiti in ochii ei 5-6 secunde se formeaza o conexiune emotionala imediata de care trebuie sa profiti: ii aranjezi parul de la ureche in timp ce-i spui incet " ai niste ochi superbi ".
Ea se rusineaza si se uita in jos si de aici presupun ca poti prelua si fara ajutor.
Dacă cauți ceva serios renunță la metode și fii natural. O fată serioasă nu se îndrăgostește de metodele tale ci de tine deci arată cine ești și lasă falsitatea.
Incearca sa fii tu insuti si sa nu minti, femeile simt minciunile si vei fii penalizat in viitor
Daca vrei iti dau eu 2 replici cu care o sa cuceresti orice fata in cateva minute:
1.Auzi, fata, taica-tu e constructor? fiindca ti se vede tencuiala de pe fata.
2.Auzi, fata, mama ta e tiganca? fiindca mi-a disparut portofelul!
Iti spun o sa mearga, trebuie doar sa incerci si sa ai incredere in tine.
SongKangfan1 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: