anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum trebuie sa discuți cu o fată, ceva metoade de a cuceri big grin?

Răspuns Câştigător
| DavidoffUser a răspuns:

Ca un om normal.
Cu cat esti mai normal, cu atat mai bine.
Cu baietii cand discuti nu te fortezi, nu-i asa?
Asa e si cu fetele, le mai faci un compliment, " aa ce misto iti sta parul azi " sau "pantofii astia sunt noi, iti sta bine in ei".

Da ca-ti fac schema in ***!

Normal>compliment>normal>critica>normal>compliment>normal>normal>critica+compliment>vrei sa iesim la o cafea? BOOM!

Critica=un contra-compliment gen clipesti mult, stiai asta? sau ce maini mari ai urmate de glumesc X, ai maini minunate si le ador dar totusi----glumesc maai, au au nu mai da, gata laughing glumesc

Critica + compliment= Clipesti mult, stiai asta? astepti raspunsul ei indiferent care-o fi ala
ea poate sa zica : ce? cum adica clipesc mult? clipesc normal
tu: Hai sa facem comparatie, uita-te in ochii mei.
Dupa ce te uiti in ochii ei 5-6 secunde se formeaza o conexiune emotionala imediata de care trebuie sa profiti: ii aranjezi parul de la ureche in timp ce-i spui incet " ai niste ochi superbi ".
Ea se rusineaza si se uita in jos si de aici presupun ca poti prelua si fara ajutor.

3 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Dacă cauți ceva serios renunță la metode și fii natural. O fată serioasă nu se îndrăgostește de metodele tale ci de tine deci arată cine ești și lasă falsitatea.

| sobolanu40 a răspuns:

Incearca sa fii tu insuti si sa nu minti, femeile simt minciunile si vei fii penalizat in viitor

| gabieagle999 a răspuns:

Daca vrei iti dau eu 2 replici cu care o sa cuceresti orice fata in cateva minute:
1.Auzi, fata, taica-tu e constructor? fiindca ti se vede tencuiala de pe fata.
2.Auzi, fata, mama ta e tiganca? fiindca mi-a disparut portofelul!
Iti spun o sa mearga, trebuie doar sa incerci si sa ai incredere in tine.

Întrebări similare