Sa fie el insusi, sa ma respecte, sa ma iubeasca sa fie glumet si sa ma accepte asa cum sunt...sa fie pur si simplu sufletelul meu.
Pai: trebuies sa ma respecte, sa ma aprecieze pentru ceea ce sunt, sa fie amabil cu mine, sa fie sincer, sa nu faca ceva ce m-ar putea ranii, sa fie inteligent, politicos, si sa arate bine
Iubirea nu apare pentru ca vrei tu, nici nu iti dai seama cand esti deja indragostita pana peste cap de acel baiat. Si stii si tu.cand esti indragostita toate lucrurile care le face ti se par bune si nu ii gasesti vreun defect.
Sa imi placa de un baiat. ar trebui sa ma atraga fizic, sa nu fumeze, sa nu bea, sa fie educat, amuzant si sincer, f sincer. daca miros ca ma minte s-a dus de rapa tot! Asta pentru inceput.
Pentru mine prietenul meu este baiatul pe care il iubesce adevarat, ne mai certam insa ne iubim foarte mult! cel mai important este sa ma iubeasca, sa se poarte frumos sa aiba incredere in mine si sa nu fie foarte gelostrebuie sa fie bun la suflet si sa se ingrijeasca foarte binedestept si desigur sa fie dragutam spus numai calitati aici si cu siguranta fiecare are si defecte dar daca iubesti accepti persoana de langa tine si cu calitati si cu defecte! pooop
Dincolo de atractia fizica..sa ma inteleaga si sa ma ajute sa-l inteleg si eu la randul meu, sa simt siguranta si liniste in bratele lui.sa fie calm si vesel de fel.restul..le rezolvam impreuna.
Buna.
sincer, sa ma respecte, frumos, cuminte, destept...cu simtul umorului, sa maiubeasca asa cum sunt:cu defecte si calitati, cu bune si rele...si asa voi face si eu la randul meu!
Moni ai luat-o si tu pe alta parte?
ai dat-o pe stanga?
Oh God!
Sper sa nu afle taicat-o de asta!
1.sa ma respecte
2.sa ma iubeasca cum sunt! cu defectele mele!
3.sa aiba`ncredere`n mine!
4.sa fie frumos!nu neaparat fizi dar nici urat![-x
5.sa fie tanar nu bosorog!
si altele:X:X
c`am astea ar fi esentiale!
Lasa cuvantul poarta frhumos pentru ca majoritatea se poatra fthumos doar ca sa te prinda in capcana si sa te pacaleasca trebuie sa fie in felulu lui pentru ca nimeni nu este perfect si trebuie sa te respecte nu sa faca gume pe genul tau pentru ca atunci clar e mincinos
Pai sa arate bine , sa fie amuzant si bineinteles sa se poarte frumos cu mine
In primul rand sa ma respecte si sa ma accepte asa cum sunt cu bune si cu rele, cu calitati si defecte.Sa pretuiasca la o fata mai mult sufletul decat trupul (pentru ca cel mai mult conteaza asta). Sa fie sincer, intre noi sa fie o relatie deschisa, sa comunicam mult, sa fie inteligent, sa ii placa lectura si calatoriile. Sa fie un tip romantic. Sa fie politicos cu cei din jurul meu si sa aiba simtul umorului. Dar deja nu mai continui cu atatea calitati.Devine un basm frumos
Pentru mine sa fie frumos, atent cu mine si fff dragut incat iti vine sa il mananci bine...asa si este.
Nimicnou1122 întreabă:
MrBlueEnergy întreabă:
MihaiAnuș63 întreabă:
GeaninaGeanina782 întreabă: