| Shukacu a întrebat:

Cum trebuie sa-i arati unei fete ca esti? cuminte,glumet,rau, serios..etc. sau nu conteaza asta la ele?

9 răspunsuri:
| MissxD a răspuns:

Ba conteazahappy depinde de fata... poate unele accepta baietii cuminti; altele baietii rai. Incearca sa iti dai seama ce fel de baieti vrea acea fata sau mai bine incearca sa fi tu insuti in fata ei + sa fi optimist, sa o tachinezi si asa se va uita la tine happy

| MasterOfDisaster a răspuns:

Trebuie sa fii tu insuti, sa fi natural si sa nu joci teatru. Cine te place cand joci un rol de baiat rau sau mai stiu eu cum, te va crede un prefacut cand vei fi natural.

| FollowTheLight a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa fi tu insati.
Si eu ca fata ma gandesc de multe ori. oare cum ar trebui sa fiu?
Cred ca cine te va placea, te va placea pentru exact ceea ce esti tu acum. happy
Nu te schimba pentru nimeni.^^
Sper ca te-am ajutat.

| LolaLollita a răspuns:

Un amestec, trebuie sa fi cate un pic din toate, in functie de situatie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să fii tu însuţi.
O fată care te va place cu adevărat, te va accepta exact aşa cum eşti.
Nu e nevoie de o 'mască' pentru a cuceri o fată sau pentru a ieşi în evidenţă.

| JiTerra a răspuns:

Pff..depinde de la una la alta. Pe mine de exemplu ma atrag cei care sunt mai rai[atentie: rai, nu delicventi ce fura, se *** de la 10 ani etc.], glumeti [nu glume cu alinuta...-.-] si cel mai important pentru mine: sa nu fie satanist! ca eu uma de de aia dau -.-'

| împartezâmbete a răspuns:

Cuminte si glumet, original

| shukaru4ever a răspuns:

Jefuiesti o banca, astfel esti si rau si glumet ii poti spune ca a fost o gluma, si popular, va stii toata Romania de tine, cuminte cand vei iesi dupa 25 de ani din puscarie(detalii detalii)stiu ca te-am ajutat.

| Piticot8 a răspuns:

Fii mereu tu insuti! : )