Da de ce sa vina ele la tine totusi? cred ca numa niste panarame ar face asta...
Pai,ti-as pute spune Sa petreci mai mult timp cu ea,decat cu prieteni, sa ii dai flori si cadouri, sa faci usor evident faptul ca o placi.Problema e ca eu incerc asta din 26Noembrie si nu prea da multe rezultate.Depinde de personalitatea ei.
Fi indiferent cu ea!
Sunt fata si la mine merge . Imi vine sa il omor cand nu vorbeste cu mine , dar asta depinde si daca ea te place. BAFTA
Sunt în asentimentul lui berelahalbă.O fată decentă niciodată nu te caută,ci aşteaptă să faci tu primul pas.În schimb, o fată oarecare ţi se oferă pe tavă, fără consecinţe sau discuţii.Acum,tu alegi ce vrei între fete decente şi fete de moravuri uşoare.
Am ajuns la concluzia ca nu mai sunt fete "cuminti", "decente" cum le spuneti voi
Eu ca fata, as prefera sa faca el primul pas, sa se dea in vb cu mine, sa nu rateze nicio sansa de a sta langa mine, dar poti face in felul urmator: o perioada intri in vorba cu ea, ii spui lucruri frumoase, ii spui ca ai avut un vis azi-noapte se facea ca eram in parc doar noi doi. era frumos, te-am luat de mana, apoi cred ca urma ceva frumos, dar m-am trezit.o sa incerc sa visez continuarea, dar nu stiu daca pot, ce ar fi sa incerci si tu?! si daca se simte atrasa de tine, iti va zice macar ca a incercat, dupa care tu trebuie sa fii putin indiferent daca iti zice la randul ei lucruri frumoase, o lasi sa insire lista cu complimente si vise, iar dupa o perioada cand crede ca nu are nicio sansa o intrebi si ce ziceai? ca vrei sa iesim impreuna?/ ca vrei sa afli cum sarut?/sau ceva legat de ce ti-a zis ea mai inainte, sau...ce ai zice/cum ai reactiona daca te-as saruta din senin?! apoi o lasi sa iti insire toaaataaa lista [daca nu ii pari plictisitor, si o interesezi] dupa care o intrebi daca vrea sa experimentati sper sa te ajute :*
Nu e cazul să generalizezi.Aşa cum există fete profitoare,există şi băieţi care tot ce vor e să aibă cât mai multe fete în pat.E cineva îndreptăţit aici? Şi noi,fetele putem spune acelaşi lucru despre băieţi, dar eu nu generalizez. Ştiu că încă mai există băieţi care văd dincolo de aparenţe, aşa cum există şi fetele decente.Nu eşti singur în lumea asta.Mai sunt mii alţii la fel ca tine.Asta e cea mai mare greşală a oamenilor. Când un băiat sau o fată trădează într-o relaţie, se sjunge la concluzia că toţi şi toate sunt la fel, deşi nu e aşa.Astfel devii ceva ce nu vrei să fii şi te urăşte toată lumea. Dacă nu vrei să fii aşa, gândeşte-te că acum ştii ce vrei şi meriţi mai mult.Am dreptate, sau nu?
Sa ii oferi atentie la inceput,fi lipicios, chiar daca asta o va enerva, si a 2 zi fi indiferent,salut o si treci strada,ca si cum nu ar conta,sigur se va intreba ce s-a intamplat,de te-ai schimbat asa,chiar daca ai enervat-o cu o zi in urma ea va fi curioasa,si uite asa ai un punct in plus. apropo nu functioneaza cu toate, si depinde si de modul tau de a fi, si normal de fizic. succes