Pf ...credeam ca numai eu sunt in situatii dinastea.Eu am facut ceva cam iesit de sub contraol dar a mers! Fa; ti un id cu numele unei fete si pune o poza cu o fata oarecare dar si atragatoare dp net. Vorbeste cu el pe id ala si intreaba'l hei.de unde esti.cati ani ai...si cand zice localitatea tu ii zici :a.parca aveam si eu o prietena pe acolo dar nu mai sstiu cum o cheama. parca x'ulescu nu? si incepi discutia.il intrebi ce parere are de ea[adica de tine si etc] pup sper ca n.a fost prea trz sa'mi spui daca iti place ideea
Comporta-te frumos cu el, povesteste des cu el, cand e suparat consoleazal bafta :* funda? te rog mult
1. Vorbeste cu el
2... stai cu el... cat vrei daca nu pleaca
3. arata-i cal il iubesti
4. mai indata spune-i ca il iubesti sa nu-ti fie rusine ca si mie mi-a fost
5. urmeaza acesti pasi
Pai... daca ii place de tine nu trebuie sa ii atragi atentia pentru ca va crede ca esti prea,, disperata,,
Ma deci ii faci complimente dar depinde cum il abordezi daca te place asa e si faza il mai ei si tu de maine din astea
Si eu am aceeasi problema dar nu stiu daca chiar ma place dar un sfat joaca chestii deale lor ex:fotbal si fa un lucru care sa vada daca esti atletica ex:saritul coardei. mult succes! imi dai funda?
Firdinica întreabă: