Trebuie să ai bani pe tine, altfel nicio fată nu se uită la tine, ele doar bani si distractii vor.
Heei! Pai in primul rand trebuie sa fii tu, sa vorbesti frumos cu ea si incearca sa dezvolti un subiect comun de discutie, zambeste-i mereu, fi dragut cu ea si chiar daca ai emotii incearca sa nu le afisezi prea mult.bafta :*
Depinde de fizicul tau inaltimea, frumusetea, comportament, statul social, eu recomand sa experiementezi viata pana devi matur nu te grabi sa te insori sa faci copii ai tot timp
Orice fata normala viseaza la un "Fat Frumos", care sa o curteze si sa aiba si un portofel corespunzator cerintelor zilei de azi.
O fata, pentru ca banuiesc ca nu e vorba inca de o femeie in toata firea, se va bucura daca va fi suprinsa cu o mica surpriza si nu musai costisitoare, se va bucura de compania unui baiat amuzant, se va bucura de un baiat care stie sa se poarte - cu toate ca aceste valori cam dispar dupa cum vad eu. Dar asta e consideratia unui om care e trecut de bariera celor 30 de ani si gandeste altfel.
Tip: Nu asculta sfaturile de la fete, ele iti vor spune inconstient ce functioneaza pentru ele sa atraga baietii. Daca vrei sa prinzi peste, nu te duci la el sa-l intrebi de momeala, te duci la pescar.
Sa fie asa cum e el. Sa nu joace teatru. Daca e sa-l placa, il place asa cum e.
Si daca baiatul face tot ce vrea fata, ea tot nu-i multumita. Asa ca fi natural.
Ii spui,, aia mamasita faci favor?,, si bine inteles ea spune,, ce favor sa-ti fac ma?,, si tu spui,, imi dai si mie numarul de telefon?,,[cu atitudine]
In primul' rand trebuie sa uiti de celelalte fete, sa ai ochi numai pentru ea, dar nu exagerat!
Si apoi fii tu insuti!
MIxXx întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: