Am patit-o si eu! Cel mai simplu, incearca sa fii fericita cand esti cu baiatu asta nou! nu iti mai bate capu ce a fost cu retardatu ala! te gandesti "dal dracu de tampit" si il pupi pe baiatu asta nou cand iti vine gandu la ala incearca!
Intelegi ca ai o problema? Intotdeauna in astfel de situatii ma intreb de ce cel/cea aflat in aceasta situatie pierde controlul asupra realitatii si de ce nu-si pune intrebarea reciproca: dar daca el/ea, ar face la fel ca tine? Adica tu te gandesti la un mizerabil si ranesti persoana de langa tine. De ce te-ai mai cuplat cu el? Sa-l ranesti in permanenta? Eu daca as fi intr-o astfel de situatie (ca tine ), as sterge tot, absolut tot ce a fost frumos, si as pastra in memorie chipul si figura pe care a facut-o atunci cand m-a inselat. Chipul (si sufletul)unui MONSTRU.
Poti ramane fara "sechele" dar mai tarziu te trezesti cu mici remuscari.Eu,unul,m-am gandit de ce sa sufere persoana actuala pentru greselile celei din trecut, de ce sa ma razbun.Si asa am luat-o de la capat cu multa incredere in cine am considerat eu ca a meritat.
Am trecut si eu prin asata.Macar tu ai un nou prieten si nu trebuie sa te razbuni pe el ce a facut fostul.Eu mai sunt cu prietenul meu care m-a inselat si l-am prins.Ma durut si inca ma mai doare. Dar am trecut peste asta. Poate trebuie sa vorbesti cu el sa-i spui ce te framanta si te intelege daca te iubeste si sa nu mai treci prin ce ai trecut.