Cu multa vointa.De dragul meu merg mai departe. Ce sens are sa suferi singura stiind ca lui nu-i mai pasa?
Mai bine iei o pauza, iti pui ordine in ganduri, te revolti, te resemnezi si pana la urma il ierti si iti vezi mai departe de viata ta
Timpul le rezolva pe toate. durerea din suflet o sa ramana o vreme insa va trece. te poti ajuta putin singura facand sport sau iesind cu prietenii mai mult, invatand mai bine si acumuland lucruri noi devii mai increzatoare in propriile-ti forte! citeste mai mult, cumparati carti noi, informeaza-te si transforma pierderea pe plan sentimental intr-un castig pe plan intelectual! si nu uita:nimeni nu e de neinlocuit! cel care o sa te iubeasca asa cum meriti o sa apara si el! putina rabdare pana atunci! te pup
Eu am rupt orice legatura cu el. Poze, i-am spus sa imi dea ignor pe toate id`urile. Nu l`am mai vazut de cateva luni. El este cu altcineva. Eu m`am obisnuit fara el, am invatat sa merg mai departe, in fiecare zi ma gandesc la el si la cum a fost, dar este mai bine asa, mai bine acum. Cu timpul o sa treaca sper si astea:-
In astfel de situatii ambii parteneri trebuie sa dea dovada de maturitate, sa ia deciziile cele mai potrivite atat pentru ei cat si pentru partener astfel incat sa nu sufere foarte mult. Este si normal ca dupa o relatie respectivii sa nu mai fie in aceleasi relatii ca pana in relatie, dar amandoi trebuie sa va ganditi la viitor.
Mergi mai departe pur si simplu, stiu este foarte greu, dar incerci sa nu te mai gandesti deloc la el, daca ai id lui de mess in lista stergel dai ignore, ca sa nu mai ai nici o amintire, la mine a trecut aproape o luna ca sa uit persoana iubita, si incet incet reusesc sa o uit complet