anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum treci de rusinea si ridicolul situatiei,in fata unei femei,daca esti dotat cu o barbatie... mica, mica :-(?

15 răspunsuri:
| MasterYoda a răspuns:

Cu o lupa

de fapt, nu neaparat "barbatia" e mica, poate "feminitatea" e prea mare! big grin

| neutrino a răspuns:

Iti iei jucariile, iti ceri scuze si pleci.

| Fatamuntilor a răspuns:

Crezi ca pe femeia pe care o iubesti (si ai ajuns sa faci sex) o intereseza,, barbatia'' ta?
E mai important sa stii sa o folosesti corect!

| neutrino a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Astea-s povesti, degetarul tot degetar ramane!

| Vektor a răspuns (pentru neutrino):

Eu am zis sa ma abtin si sa nu fiu nesimtit smug

| Fatamuntilor a răspuns (pentru neutrino):

Depinde... nu a spus cat de mic e! Unora si 10 cm li pare putin.Fac marea greseala sa-si compare penisurile cu a altor barbati.

| Gelu333 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

9 cm

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Gelu333):

Te afli oarecum in,, grafic'' cu un penis de marime medie.Un studiu arata ca romanii se afla pe ultimul loc in Europa!
Nu ar trebui sa-ti faci griji daca reusesti sa-ti satifcaci partenera.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar daca e normala barbatia si ea are gura foarte mare? femeii ii trebuie 2 cm de organ ca sa fie satisfacuta. daca e fata dastteapta, stie ce sa faca cu ea. daca e proasta, asta e.

| TwiSt1997 a răspuns:

Stii faza: ''cu degetul si cu limba''laughing?

| jamal000 a răspuns:

HMM simplu exista si alte metode de a satisface o femeie, respectiv cu ajutorul limbii si al mainilor!

Răspuns utilizator avertizat
| DulceLup a răspuns:

Eu aveam 13, 5 c; m
dar a mai crescut la un moment dat dupa ce iubita mi-a facut oral cam 10 min pe zi.
uite sfat aici. Maseaza-ti 'cucul' de 3 ori pe zi cu o crema,, mai agreabila pentru pielea ta, si incearca sa nu-ti dai drumul cand iti face oral. Merge!winking
nu-i spune iubitei! e ceva intim totusi. dar pune-o s-o sug.a bine

| DulceLup a răspuns:

Si pana la urma, mai e vorba si de ea, nu doar de tine. unele sunt stramte, altele nici una de 8 cm nu suporta pentru ca le doare.
Acum, depinde si de grosime.
ideal pentru o femeie e si una de 7 cm, dar sa fie groasa groasa.
sunt femei si femei; pasarici si pasarici.
tocmai la asta se refera o anume expresie cum ar fi
'mi-am gasit perechea'.
sentimente, iubire, prostii... sa se potriveasca bine, ca in rest om vedea noi laughing

| 5EX a răspuns:

Nu conteaza " barbatia cum zici tu " conteaza daca o faci binewinking