| Michaela89 a întrebat:

Cum treci printr-o despartire dureroasa, cand esti inchisa in casa, prieteni nu prea ai si orice lucru iti aminteste de cel care te-a ..schimbat?

8 răspunsuri:
| NoSmile a răspuns:

Buna!
Cum sa treci printr-o despartire? Cu AMBITIE si vointa. Da, aceste doua caracteristici constituie o baza solida catre ''uitare''.
Trebuie sa iti stergi ochii de lacrimi, sa ridici capul sus si sa-ti zici ''sunt puternica! pot trece peste asta'' si sa-ti iei inima in dinti.
Nu mai sta in casa! E un factor ce te determina sa te gandesti la el, la amintiri, la tot ce s-a intamplat.
Nu ai prieteni? Mai bine asa decat unii falsi. Iti recomand un prieten: o carte.
Citeste, scrie, fa orice iti trece prin cap si orice iti place. Mentine-ti timpul ocupat.
Nu reciti mesajele cu el, nu-ti mai face ganduri, pur si simplu incearca sa te rupi de trecut.
Stiu ca e usor de zis si greu de pus in practica. Dar atata timp cat iti doresti, orice lucru e posibil.
Socializeaza!
Uite, decat sa-l cauti pe el/ sa te gandesti, imi poti scrie aici.
Hai, capup sus! Orice sfarsit anunta un nou inceput. Iar daca cineva a plecat, inseamna ca cineva mai bun trebuie sa ajunga.

| LoveSleep a răspuns:

Nu treci.
Aștepți să treacă timpul și să vină momentul ăla în care îți dai seama că ceea ce faci, e inutil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Folosesti internetul si imaginatia. Gasesti un tip simpatic care se pricepe sa vorbeasca si joaca-te cu el, ii spui ca il iubesti si ca il doresti. Daca repeti destul de mult chestiile astea vei fi atrasa si tu in aceasta iluzie si aceasta "relatie" va avea rol de pansament. Nu e ideal dar daca stai inchisa in casa si nu ai prieteni nu prea ai optiuni.

| Klandestin a răspuns:

Nu prea se intalege ce vrei

| nedeea86 a răspuns:

Asta depinde foarte mult de tine. Cat de dispusa esti sa treci peste asta. Nu e usor, dar nici imposibil. happy Lasa timpul sa le rezolve pe toate. Si fii tare!winking

| PaulDaBoss a răspuns:

Laba, fac laba

| MalinaC a răspuns:

Te inteleg, am avut si eu asa ceva stateam doar in casa prieteni nu prea, ceea ce-am facut a fost ca ascultam muzica mai vesela dansam ca o nebuna, in caz ca incepeam sa ma gindesc la el incercam sa ma gindesc la calitatile lui negative ca sa inceapa sa-mi displaca.Mi-am facut un jurnal in care scriam tot ce gindeam imi expuneam gindurile.

| Mamataetatalmeu a răspuns:

Te inteleg perfect. AM trecut prin aceeasi faza si iti spun sincer, nici mie nu mi-a fost usor. Dar stii ce trrebuie sa faci? Sa te distrezi si sa crezi cu adevarat ca esti buricul pamantului, si efectiv, sa nu iti pese de nimic! Ai nevoie de timp dedicat tie!

Întrebări similare