anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum treci repede peste o relatie dureroasa care a luat sfarsit?

8 răspunsuri:
| greg a răspuns:

Cauti alta si inveti din trecut.

| gabimaris a răspuns:

Vrei sa spui ca sfarsitul relatiei a fost dureros, nu?
Trebuie sa gasesti in tine resurse sa mergi mai departe, sa incerci sa stabilesti inca o data ce cauti de fapt (poate relatia care s-a sfarsit nu era chiar potrivita pentru tine), sa te cunosti mai bine si sa ai mai mult grija atunci cand te atasezi de cineva, sa cunosti mai bine persoana de langa tine!
Nu stiu cat de repede vei putea trece de relatia asta, cert este ca trebuie sa te gandesti ca iubirea nu ar mai avea niciun gust daca nu ai cunoaste si gustul dezamagirii, al tradarii in iubire, gustul iubirii neimpartasite etc etc.
Este dureros, dar toate trec, iar tu trebuie sa te ridici si sa mergi mai departe cu fruntea sus!

| samur1 a răspuns:

Repede? nu treci niciodata... e nevoie de timp si de o desprindere totala de context...sau, sa intalnesti pe altcineva...

| marria a răspuns:

Depinde de persoana.cred ca cel mai potrivit ar fi "un altul".bineinteles k nu primul care apare in cale, dar ia gandeste-te cati tipi ar fi vrut sa fie cu tine in timp ce tu aveai o relatie. poate chiar nici nu i-ai observat. poate merita o sansa, iar in timpul asta iti tii mintea si o parte din timp un pic ocupate. oricum e mai bine decat sa fii singura.aaa...si impune-ti sa nu te mai gandesti la elwinking

| ingrijitoare a răspuns:

Un dus foarte fierbinte care sa te trimita rapid in pat si a doua zi n-o sa mai stii cu ce prieten ai fost ieri la prinz.

| deeutsa a răspuns:

In primul rand te gandesti ca ce a fost a fost. acum a trecut totul. undeva. cineva te asteapta. sunt atatea persoane pe lumea asta. si apoi. o relatie dureroasa. depinde si cat de mult a tinut. si cat de mult a tinut acea persoana la tine. incearca sa vezi partea frumoasa care a fost in relatie. si apoi timpul le rezolva pe toate. stai cu persoane care te fac sa te simti bine. si cu timpul vei uita si vei trece peste toate. happy

mult succes! >:d

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am trecut prin asacv... Si stii? M'a facut sa ma ridic... sa ma maturizez sa'mi dau seama k nu totul este km vreau eu! Incepuse sa'mi pese mai mult de mine. desi recunosc. am plans foarte mult deoarece il iubeam enrm. straight face Dar toate trec! Nu e ult. biat de pe pamantwinking Nu trebuie sa te opresti in loc si sa renunti la tine. la sperantele tale pentru cineva care nu a stiut sa aprecieze :*! Te pup >big grin

| Ja_Rule a răspuns:

Tine capul sus pentru ca intotdeauna exista o persoana potrivita pentru fiecare om

Întrebări similare