Crezi ca ar fi cel mai bine sa o uiti? Cand auzim cuvantul "PROSTITUATA" deja incepem sa strambam din nas. Nu crezi ca daca o iubesti asa enorm cum zici tu poate ar fi mai bine sa o ajuti sa renunte sa mai practice prostiutia, poate a vost obligata in anumite circumstante sa faca chestia asta odata si sa invatat. Dar cum orice inceput are un sfarsit de ce nu ai putea sa incerci sa ajunga si ea la un sfarsit in ceia ce face si sa faca un nou inceput o noua viata? Cand iubesti pe cineva e greu sa uiti acea persoana cu orice sfaturi crezi ca ai incerca sa iti reuseasca. Eu am iubit prima oara acum 7 ani cu adevarat relatia nu a durat prea mult dar sincer si acum dupa 7 ani tot mai simt iubire si respect pentu acea fata. Concluzia mea e ca este greu sa uiti o persoana cand o iubesti.
Probabil ca e prima si de aia crezi ca o iubesti.gandeste-te numai cati au pus mana pe ea si ce i-au facut.si cum.bleahh! iti mai trece din iubire asa-i? gaseste-ti o fata draguta, inocenta, care sa nu se fi intins cu un cartier intreg... poate si virgina.nu ca o galetusa de nisip! bafta:*!
Daca ea este prima si stii in ce sens ma refer se intampla sa te simti asa.Cauta-ti omule o fata normala sa aiba principii, sa respecte viata nu sa isi bata joc de ea, una sa te iubeasca, sa fie a ta nu a tuturor.Ai o viata si pe aia o traiesti aiurea
Tu de fapt doar crezi ca iubesti o prostituata. Sau poate chiar ai fost la atat de multe "sedinte" cu ea incat sa ajungi sa o cunosti si sa te indragostesti de persoana ei.
Daca o iubesti enorm solutia ar fi sa o scoti la o cina romantica, la un restaurant scump, unde sa o faci sa se simta ca prima doamna si nu o "curva" oarecare si sa-i dai de inteles sau sa te prefaci macar ca pe tine chiar te intereseaza ce are ea de spus. Mai mult ca sigur daca o sa vrea sa fuga cu tine in lume departe de pestele ei, va trebui sa-l confrunti si sa-i dai de inteles ca nu are cum sa ti-o ia inapoi. Asta va implica probabil bataie, urmariri, sabii sau chiar impuscaturi. Dar sunt sigur ca va merita efortul avand in vedere ce femeie extraordinara este si perspectiva unei vieti alaturi de ea.
Succes in a recapata-o!
O uiti pentru ca nu MERITA! Tu o sa iesi prost, daca iubesti o Prostituata cred ca aceea fata nu a iubit un barbat niciodata cu adevarat...asa ca nu merita.
Tu de fapt iubesti o femeie, pentru ca fie ea si prostituata, tot femeie este. Numa' ca nu-ti convine cu ce se ocupa si ca din acest motiv ti-ar fi rusine sa se afle de relatia ta cu ea.
Dar pentru binele tau, gaseste-ti o fata cu care sa fii mandru sa te afisezi - pentru ca traim intr-o societate in care platim pentru tot ceea ce nu le convine celorlalti.
@ana: Tin sa te contrazic. Este tocmai cobtrariuldaca le spui "hai cu mine, vreau sa fi a mea" ele vincrede-ma. Dar in schimb o fata respectata zice clar "du-te la alta" deci nu o poti avea si acea fata nu se numeste curva
Nu este obligata sa se prostitueze...nu o forteaza nimeni, am vorbit cu ea, am incercat sa o conving sa nu mai faca ce face dar in zadar, cred ca a inceput sa-i placa. Nu am stiut ca este asa cum este, am aflat in ultimul moment dar era prea tarziu eu deja eram topit dupa "ea" si da este prima care am iubit-o cu adevarat si singura, eu nu am iubit pe nimeni niciodata nici macar parintii si in ciuda faptului ca este asa eu tot nu am incetat sa ma gandesc la "ea" chiar daca am ajuns sa fac unele lucruri ca sa o uit de care nu sunt mandru, lucruri care chiar nu credeam ca o sa le fac vreodata. A trecut aproape un an jumate de cand nu ma mai vazut-o in fata mea si 4 luni de cand nu am mai vorbit cu ea la telefon si cred ca o iau randeaua rau de tot, stau si ma gandesc cum poti sa mai iubesti pe cineva dupa atata timp si un lucru stiu sigur si sunt convins eu cu alta fata nu mai pot fiu.
Mutubal întreabă: