| razvy92vv a întrebat:

Cum v-ar putea cucerii un baiat, binenteles o cucerire simpla nu cu lumanari si plimbari la paris

8 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Cea care are nevoie de plimbari la Paris pentru a fi cucerita,nu merita s-o cuceresti,crede-ma!
In privinta lumanarilor,nebunii fac toti in numele dragostei,ce poate insemna o seara romantica la lumina lumanarilor?
Dar,unicul secret ca sa cuceresti o fata e acel "ceva",scanteia,chimia care poate functiona intre voi sau nu!
O vezi,o placi,o studiezi,intelegi ce-i place si,fara complexe,intri in joc.
Un zambet,o gluma, o privire deschisa si-o floare, pot face minuni!

| Originalone a răspuns:

Sa-i castigi increderea si e de ajuns sa faca orice sa te asculte.
Crede-ma merge asta la orice femeie, cu ceva cuvinte bune.

| xMoTaNeL a răspuns:

Fratica iti zic eu metoda care la mine merge 100%. Sunt doua variante.1.Te uiti la ea in ochi, o fixezi (chiar daca ea nu se uita la tine, dar simte ca e privita). daca e mai tupeista o sa te fixeze si ea.Stai asa vreo 30-40 secunde dupa aia iti iei ochii total de la ea si pleci mai departe. Dupa asta nu trebuie decat sa astepti.Ea o sa vina la tine.2.Tot la fel te uiti putin la ea vreo 10 secunde si cand se uita si ea ii faci cu ochiu.Si dupa aia ca in primul caz iti vezi de treaba mai departe si astepti.
La mine unu merg amandoua metodele astea.Depinde si ce fete vrei sa agati... daca vrei sa agati vreo emokindera de aia nu o sa mearga niciuna din metodele astea.O sa mearga doar la fetele mai frumoase si cu mintea mai limpede decat un shobolan dala.
SUCCES!

| Crimeea a răspuns:

Sa ne lamurim,oamenii traiesc din vorbe,deci stii cum se zice vorba dulce mult aduce,ele sunt de ajuns, crede-ma, bafta

| WillWright a răspuns:

Cu gesturi dragute, cu cuvinte frumoase, cu priviri atragatoare si multe altelea

| pinguuina a răspuns:

O floarehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca este amuzant ma poate cucerii pe loc happy, imi plac baietii plini de viata.

| razvy92vv explică:

Nu ma refeream ca am nevoie de asta numai sa vad cam cum ar vrea fiecare