anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum v-ati caracteriza iubitul/iubita si cum se poarta acesta/aceasta cu voi?

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, este un baiat de treaba, glumet, mai tupeist, de viata, stie cum sa vorbeasca si cum sa se comporte; asa in general imi place mult comportamentul lui, doar ca uneori e cam posesiv si gelos.
Pai, cum mine se comporta foarte frumos, cu unele persoane in schimb nu prea...deci la el e cam asa :daca ii esti prieten si il respecti, te respecta si e prieten si el, dar daca cineva vb. urat cu el, il jigneste sau il ia peste picior devine destul de agresiv, sigur ca cu mine nu a fost niciodata asa.
Na suna, ma cauta, ma respecta, doar ca ma deranjeaza ca nu e foarte punctual, dar asa nu ma pot plange ca e tandru cu mine, mai intelege si desi e o fire asa mai vulcanica si posesiva, in adancul sufletelui e foarte bun si milos dar de multe ori vrea sa faca pe durul dar eu mi-am dat seama cum e el de fapt si il iubesc asa!
Unii spun de el ca e violent, bataus, rau, dar nu il cunosc cum e el in realitate, aparentele insala!

3 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Daca iti zic ca e de nota 20 nu ma crezi, asa ca il laud alta datahappy

| User a răspuns:

5 degete, o palma si un suflet maresmug. Pai, foarte bine, doar nu vrei sa-ti desenezlaughing

| Ana a răspuns:

Glumet, intelegator, dragastos, respectos, putin mai mult gelos big grin, istet; se descurca in orice situatie, prietenos; are multi prieteni pe care poate sa se bazeze oricand.Cu mine se poarta foarte frumos, in fiecare zi imi demonstreaza ca ma iubeste.