Pai uite sa incep cu varsta, eu am 17 el are 18 implineste 19 cat de curand. Eu aveam o relatie destul de serioasa cu un tip, ma rog ne-am despartit. Tipul asta avea un frate mai mic ( actualul meu iubit ) pe care nu il prea remarcasem, il stiam doar ca pe un pusti problema, care le cam avea cu drogurile cu alcoolul, care ii supara pe parinti, care nu prea dadea pe acasa. Deci cum spuneam eu nu il remarcasem insa el se indragostise de mine, desi tinea mult la relatia dintre mine si fratele lui si chiar a incercat sa ne impace dar nu a fost sa fie. Se tot dadea pe langa mine, imi scria piese ( e rapper ), iar eu i-am spus ca nu pot iesi cu un tip ca el, drogat si inebunit dupa sex, nu vroiam sa profite de mine, adica nu suport in general sa se profite de pe urma mea. Mi-a pus sufletul pe tava, l-am ascultat, m-a ascultat mai ales ca eu sufeream mult dupa despartire, ma lua in micile lor "turnee", ma conduca la orele de canto devenisem cei mai buni prieteni. Primul sarut nu ne-a deschis relatia dar a fost unul plin de emotii, adica eram intr-o camera de internat s-a intrerupt curentul si a venit la mine punandu-ma sa ghicesc cine e, a spus ca imi ofera un indiciu si i-am simtit respiratia si dupa aia buzele pe buzele mele ( mai multe detalii nu dau ). L-am observat cum se schimba sub ochii mei, cum devine mai intelegator mai calm, si imi tot spunea ca o face pentru mine. Ma ruga sa ii dau o sansa sa imi arate ca stie sa iubeasca, eu eram sigura ca nu stie, profita de fete cum putea mai bine. Pana la urma i-am oferit o sansa. Si in ianuarie facem 1 an si 9 luni de relatie. Sunt impresionata de puterea dragostei, el e un tip foarte orglios si nu cred ca l-ar fi putut schimba altceva decat puternica dragoste. Nu stiu, cred ca e de invatat putin de aici. Aveti poza cu noi la avatarul meu
Frumoasa poveste, sincer te invidiez.Pai, eu am cunoscut-o pe iubita mea intr-un parc.In acea perioada eram pierdut in spatiu, nu mai gandeam limpede, nu mai reuseam sa privesc si eu viata cu optimism, dar eu eram foarte foarte deprimat.Sincer sa fiu eram cu moralul la pamant. Zi de zi mergeam in parc si hoinaream aiurea, fara a vea o tinta anme, si intr-o zi stateam cu ochii inchisi si capul lasat pe spate.Atunci ea a venit incet si mi-a bagat mana in par si m-a sarutat. a fost ca o sclipire de moment, dragoste la prima vedere si mi-a marturisit ca ea era indragostita de mine si ca venea de mai mult timpo in parc, desi eu n-o observasem niciodata.Acum nu stiu daca ai sa ma crezi, probabil crezi ca eu fabulez, dar iti spun foarte sincer ca e adevarat.Am 17 ani si intamplarea a vut loc chiar anul acesta. Te rog sa ma crezi ca nu te mint.Suntem impreuna cam de vreo 6 luni, si sunt sigur ca o sa ramanem impreuna mult timp de-acum incolo.Acum o sa spui ca m-am luat dupa tine cu parcul, dar parerea mea e ca multe iubiri s-au format in parc.Acum ramene la latitudinea ta daca ma crezi.Sa ai o relatie de lunga durata si sper ca s-a inchegat intre voi o puternica poveste de dragoste.Sa fiti fericiti.
Am 15, Era vară. îl cunosteam dar el pe mine doar dupa nume si din vedere. Într-o seara vorbisem cu el pe messenger despre limba germană, vorbisem 1 ora si apoi a spus ca ne intalnim maine seara in parc. Așa cum am zis ne-am intalin dar din intamplare mai era si un prieten foarte bun am vorbit dupa nu ne-am mai vazut vreo 3 zile cand pleca din parc eu mergeam. Mentionez ca dupa am stat 4 zile cu el si cu prieteni fara saruturi nimic dupa un timp mi-a propus sa fim impreuna ( el trebuia sa plece in Italia la matusa lui)eu am spus ca da au urmat zile foarte frumoase intalniri alea alea. a aflat si mama de el (tata nu loc. cu mine). În prezent suntem de 4 luni impreună si îl iubessc.Frumoasă povestea ta.
Pai eu m-am indragostit de iubitul celei mai bune prietene chiar daca era cu ea el ma placea pe mine.Sa despartit de ea si tot am vorbit pe mess pana int-o zi in care ne-am gandit sa ne intalnim la gara.Era cam urat afara ploua cand a ajuns el a ajuns si trenul si oameni sau adapostit si ei la garasi nu am putut sta singuri dupa vreo 3 ore s-a terminat si ploaia a plecat lumea is am incepu sa vorbim.mai spre seara cand a trebuit sa ma duc aksa am dat sa il pup pe obraz si a intors capul astfel sarutadul pe buze am mai continuat noi si pe urma am plecat amandoi acasa. ear fosta lui prietena, cea ma ibuna prietena a mea de 17 ani nu s-a suparat deoarece a zis ca dac el ma place pe mine se da din calea noastra.eu am 13 ani iar el 19
Buna. Iubitul actual l`am cunoscut acum un an jumatate, pe mess. Unei prietene ii placea foarte mult de el si mi l-a aratat. i-am dat un comm pe hi5 si mi-a luat id. Am inceput sa vorbim in fiecare zi, bateam apropouri reciproc. Acea prietena vorbea si ea cu el, ii cerea sa se intalneasca cu ea si chestii d`astea. Intr`o zi am iesit eu cu ea si inca o fata in oras si nu stiu cum s`a facut de am luat nr lui de telefon din agenda ei. Nu i-am dat niciun semn, iar dupa cateva zile i-am trimis un mesaj, m`a sunat si m`a chemat afara. Am iesit cu el, inca un baiat si cea mai buna prietena a mea. Acesta a vrut sa-l pup, si eu fata bine voitoare am acceptat numai ca el a intors capul. La cateva zile dupa asta el a venit la mine la tara, eu foarte incantata, bineinteles, am sarit in bratele lui si am ramas imbratisati cateva momente, dupa care m`a sarutat. In fine, am fost impreuna 2 luni, apoi ne-am despartit din cauza mea si am continuat sa vorbim.
Acuuuuum , suntem din nou impreuna de luni si asta numai din cauza unei prietene care s`a oferit sa ma ajute. A vorbit cu el si a aflat ca el inca mai simte ceva pentru mine si i`a propus sa ne impacam. El a fost de acord si luni la scoala am primit cel mai frumos sarut din viata mea, si cel mai dorit cadou de Craciun .
Sper ca nu te-am plictisit. Am incercat sa rezumez tot ce s`a intamplat. Apropo, eu am 15ani jumate si el 18
Interesanta povestea ta :X
eram in parc cu cateva prietene ele il cunoasteau eu habar nu aveam ca exista pana nu a venit si s-a prezentat.Primul meu gand a fost asta e genul de prieten pe care il vreau :X. Hmmmm prima intalnire, cam greu de spus ca au urmat zile in care stateam afara impreuna, eram amici pana cand intr-o zi i-am spus ce simt am avut o super surpriza a simtit la fel.Prima data cand ne-am sarutat a fost cand am stat eu pana mai tarziu era august, iti dai seama pe la 8 jumate s-a facut destul de frig pentru pantaloni scurtzi si tricou m-a luat imbratze si cand am plecat m-a sarutat:X avem 5 luni impreuna si sunt la fel de indragostita ca la inceput ne certam dar asa e cand vezi doi berbeci de mana pe strada )
Buna eu am 16 ani iar el aproape 16 ani. Fara nici o idee-am cerut un CD intr-o pauza el amabil a zis ca da.Era in perioada tezelor eram in clasa a opta-a.Am iesit seara inainte de teza la lb. romana am jucat footbal impreuna cu el si alti vecini fara sa am vreo chestie. Cand sa mergem acasa a pus mana pe mine dar atat.In urmatoarele zile am mai vb dar nimic.Era aproape sfarsitul anului si trebuia sa ne ocupam de niste dansuri el urma sa fie partenerul meu de dans dar nu s-a mai organizat nimic si cam gata cu comunicarea intre noi.Eram oarecum atrasa de el dupa banchet m-am dus la el si cat pe ce sa ne sarutam dar nimic, eram vecini la o distanta de aprox. 300 m.Cand il vedeam il opream, bine ca la vremea aia avea prietena, dar totusi ma bagam in seama. Dupa un timp a venit un vechi amic si datorita lui venea si el seara si stateam de vb incat si el se simtea atras de mine. Dupa ce s-a despartit de prietena lui a incercat intr-una sa ma convinga sa fiu prietena lui dar eu nimic as fi vrut dar nu stiam ce vor zice parintii eu nemai avand prieten pana atunci.Am vb pana ce a inceput sc iar eu am plecat la oras pentru a face clasa a 9-a rupand orice legatura.Ne-am mai intalnit de Craciun am vb am aflat ca are prietena amandoi incercam sa facem fata zicand ca-i bine asa chiar daca ne parea rau la amandoi.Pana sa termin clasa a 9-a nu am mai vb deloc chiar daca-l vedeam la distanta imi parea rau ca nu mai este sa vb.Cum s-a terminat scoala amicul meu de la Resita a venit din nou si din nou ieseam seara ascultam muzica, vb si doar asa venea si el din nou.Prin august m-a intrebat din nou daca vreau sa fiu prietena lui, eu nesigura de raspuns tot amana zicand ca-i zic.Nu voiam sa-l pierd din nou dar nici nu voiam sa-i zic da si sa zica ceva parintii mei. Dupa o saptamana a plecat tata din tara si am acceptat de frica sa nu-l pierd, venea in fiecare seara si vb de obicei restul vecinilor nu prea mai veneau si numai bine eram singuri, mama banuia ceva dar nu era sigura! Intr-o seara de sambata m-a intrebat mama despre ce-i vb i-am spus si deja aveam 2 luni, chiar in ziua respectiva faceam 2 luni.De cand a aflat a fost si mai bine ca puteam vorbi fara nici o retinere.Asteptam sa vina tata si sa afle, ne era frica la amandoi de ceea ce o sa spuna.De ziua mea a fost super mi-a daruit un lantisor.Cand a venit tata aveam emotii mai mari ca la un examen, oricum eu nu eram acasa eram in oras la gazda. A doua zi am aflat ca a fost de acord si a fost super. A venit Ajunul Craciunului a venit la mine a stat aprox. 1h:30 apoi am mers impreuna si cu sora mea la matusa-mea am colindat-o am stat si la ea aprox. 1h apoi am plecat la el acasa.Am stat cam 1h si un pic fiindca era cam tarziu apoi m-a adus acasa si cam atat pe seara aia(24-12-2010). A doua zi pe la 12 a venit la mine am stat pana seara de vb si alea alea.Azi 26-12-2010 trebuie sa vina din nou la mine, abia astept sa-l vad si sa-l sarut.Pe 9 ianuarie facem 5luni de cand suntem impreuna si sper sa facem cat mai multe. Sper ca v-a placut povestea mea, pwpici dulcici!
E ff frumii povestea ta :*
Hai sa incep si eu sa povestesc)
La mine a fost putin ciudat . Pe prt meu` actual l.am cunoscut printr`un amic si parea asa suspicios nj dc...in fne!; a inceput cand am facut cunostinta mi.am facut o parere najpa despre el (adica la infatsisare ma refer) nj`, nu`mi placea de el. Dupa am facut rost de id`u lui`si vbeam noi si la un moment dat a zis ca s. a indragostit de mine si eu nu vroiam sa fiu cu el pentru ca nu`mi place de nici`o culoare de el , in fne :-J a trecut 1 luna...sji in timpul asta bine`ntseles ca tot zicea ca vrea sa fie cu mine eu il evitam, ii dadeam raspunsuri gen ca e prea mare, bla bla. ( el are 20 si eu 16 ). Ma scotea afara, si am iesjit de cateva ori afara cu el si dupa incercam sa. l evit :d gen : am treaba, nu pot sa ies sau trebuie sa plec in orasj ` si chestii d.astea . am trecut de perioada asta. Dupa a inceput el sa-mi zica daca ies in orasj cu el.eu nu stiam cum sa. i raspund ca pnm`, nici nu vroiam sa. l fac sa se simta prost si i.am zis ca iesjim` dar bine`ntseles ca nu am iesjit )Si apoi, exact de ziua mea m. a intrebare daca vreau sa fiu cu el si i.am zis ca DA. Dar i.am zis da doar ca sa scap de gura lui ca sa nu ma mai streseze . Si`mi propusesem eu asa: sa stau 1 saptamana cu el, sa. i fac pe plac ca sa fie si el fericit ca a fost cu mine`) si dupa 1 saptamana sa. i dau papucii` ( dA stiu . sunt nebuna rau ) ). De unde att`?. Ca m.am atashat de el:X si s. a schimbat. :X. si acum inca suntem impr :X. Facem 6 luni :X. Si il iubesc enorm :X! Si nu l-as da pe nimic in lume [-x
Eram in caruta cu o prietena din sat si a venit bunicu`so la noi. Pe ea a luat-o din caruta si i-a zis sa se duca la bunica-sa si a ramas cu mine si a tras cortina deasupra noastra si a inceput sa mi-o traga si nu stiam ce sa ma fac da mi placea lol