Buna!
Nu stiu daca e frumoasa, dar hai sa vedem...Mergeam prin parc si citeam o carte. Cand m-am ridicat am dat cu capu in altul si binenteles ne-am injurat jumatate de ora. Vara se sfarsise si am inceput anul scolar. Ghici cine s-a transferat in clasa cu mine! El! In primele saptamani inca ne injuram, dar cred ca a inceput ceva cand l-am ajutat la tema la engleza si el la fizica. In noiembrie, parca 25, am jucat sticluta in clasa. Eu nu am vrut sa joc sticluta, dar m-au fortat colegii spunandu-mi ca eu pot doar sa ma pup. Cu chiu cu vai am acceptat. Cea mai tare faza acum a venit. Cum era vineri, o zi in care noi am stat si ne-am jucat in clasa cu domnul diriginte, a scos unul o sticluta cat timp el era plecat in cancelarie. Atunci sticluta s-a invartit si a cazut pe mine, cu el... Atunci in clasa a revenit domnul diriginte! Eu am inceput sa rad, si colegii m-au scos afara si m-au ingropat in zapada. Cand s-a terminat ziua aceea super de relaxanta am gasit un pisoi mic in zapada. El s-a apropiat de mine si a "examinat" pisicuta. Dupa el mi-a zis: "Vrei sa auzi ceva banal?"
Eu: "Cred, in fine, zi."
El: "Pe cine placi in clasa asta? Pun pariu ca pe Dragos!"
Eu: "Nu! Eu nu plac pe nimeni, mai ales maimutele de baieti..."
El: "Au, imi ranesti orgoliul."
Atunci m-am uitat prima data in ochii lui. Nici n-am apucat sa gandesc ca m-a aruncat in zapada. In timpul bulgareli el m-a intrebat: "Si ce ai face daca un baiat...(bulgarele meu )...au, deci ce ai face daca un baiat te-ar invita in oras?"
"Depinde despre cine e vorba.''
El:"Eu."
Am zambit si i-am raspuns poate. De atunci, relatia noastra merge perfect, cu nabadai si totul.
P. S: Povestea este a sorei mele. Binenteles ca eu i-am intrerupt in toate momentele lor frumoase... Sper sa-ti placa povestea. 100% Original.
Bafta!
Povestea e simpla.
Eram prieteni/amici de mult. Aveam o relatie cu prietenul lui care, la un moment dat vroia sa imi faca rau, iar prietenul meu de acum ma apara oarecum.
M-am despartit de fraierul ala si, vorbind cu iubitu ne-am imprietenit si dupa mai bine de 1 an am devenit iubiiti
Acum relatia nu e prea stralucita, trecem prin momente dificile din pacate.
Speram la mai bine.
P. S A ta cum a inceput?
Eu m-am cunoscut cu prietenul meu, in spital foarte ciudat eram internata cu fratele meu, la sectia de baieti si mi-a cerut id, pe urma nr si prin msj ma intrebare daca vreau sa fiu cu el. Relatia este destul de buna...