| Albãstriţaxx a întrebat:

Cum v-ati cunoscut primul iubit/iubita? >:

12 răspunsuri:
| GarryOfLivia a răspuns:

Ne placeam de la scoala dar eu credeam ca ea nu ma place si ea credeam ca eu nu o plac

| Schwarzz a răspuns:

La un bar.

| karynacyka a răspuns:

Intro seara eu atunci nu stiam de el el nu stia de mine un alt baiat imi facea curte dar iubitul meu stia foarte bine asta si cu timpul el a luat-o inainte si am facut kunostinta mai indeaproape si ne sunam dupa care am inceput sa esim...

| 니코 a răspuns:

In prima zi de scoalahappy

| LissLiss a răspuns:

L-am cunoscut acum vreun an intr-un cerc de prieteni si suntem impreuna de 2 luni thinking eram doar amici ..nu-mi imaginasem vreodata ca va fi prietenul meu puppy dog eyes desi din totdeauna mi-a fost cam simpatichee hee

| Crishulinaaa a răspuns:

Era fratele FOSTEI mele prietene laughing

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Ha, ha, imi vine si acum sa rad cat de imbecil a fost primul iubit...Eram pe coridor, in fața sălii de curs de la facultate, m-am trezit deodata si... neplăcut(chiar scarbos a fost crying) sarutată brusc de un mojic, pe atunci nu puteam sa-i spun altfel. Si nu ma puteam nici elibera ca-mi tinea capul in mâini si a trebuit sa dau cu picioarele pentru a scăpa. Cei din jur s-au amuzat copios, dar habar n-aveau ce era in sufletul meu. Ei nici măcar n-au banuit ca nu-l vazusem niciodata in viata.
Abia in anul trei... am mai aplanat conflictul. Si da, a durat iubirea...

| EmoGirl18 a răspuns:

La scoala

| ChristinaSimona a răspuns:

Intr-o excursie la munte ( era fiul prietenilor nostri de familie ) big grin

| anonima1995 a răspuns:

Prin doua prietene. El era cel mai bun prieten al lor si a vazut multe poeze cu mine si cu ele si a devenit interesat sa ma cunoasca.

| ღNuTzAღ a răspuns:

Pe un site de socializare,(nu e primul, ci actualul) suntem impreuna de 1 anishor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In clasa I ca mai apoi in clasa a VI- a sa ne impartasim sentimentele si sa fim impreunalaughing

Întrebări similare