Ne stiam de mici...Il vedeam des pe la mine pe acasa pentru ca venea impreuna cu parintii lui la matusa mea, buna prietena cu ei.Cu timpul sentimentele s-au schimbat... Dar numai din partea mea, pentru ca diferenta de varsta pe el il impiedica sa ma iubeasca.Am umblat dupa el un an de zile, ne vedeam, insa nu puteam avea o relatie. Dupa un an de zile lucrurile s-au schimbat si a inceput sa isi arate iubirea fata de mine.Acum avem 2 ani si totul e bine. Familiile stiu de noi si nu ne mai ferim de nimic.Sanatate sa fie
Buna! Ne-am cunoscut in luna ianuarie, la doua zile dupa majoratul lui prin intermediul unei prietene. El a facut o pasiune pentru mine si ne cucerim unul pe altul, in fiecare zi.
Noi ne cunoastem de la gradi, am facut scoala generala impreuna.Anii in care ma ataca si imi facea viata greaApoi in clasa a8-a ne-am cuplat.Eram doi copii, care se iubeau, sau cel putin asa paream atunci.Ne-am cuplat printr-un simplu joc "Adevar sau Provocare". A fost pus de o colega sa ma sarute.Toti colegii erau cu ochii cat cepele.Eu fiind cea mai buna din clasa, si la invatat si la comportament-iar el fix pe dos.Era o rautate de copil pff(cand ma gandesc). Asa a durat relatia noastra 6 ani.Am trecut prin destule impreuna.Insa viata nu s-a dovedit a fii darnica, si ne-a despartit! Se pare ca desi ne cunoastem de o viata suntem doi straini unul pentru celalalt.Numai bine!
Un prieten prin intermediul unei prietene
Alt prieten din intamplare, am intrat intr-o zi din gluma pe neogen.ro. samd.
Eram cu mana pe usa frigiderului, cand ma suna cineva cu numar ascuns. Eu zic Aloo, cine e si imi inchide scurt. Dar suna din nou. Spun aloo. Buna sunt eu. Ca esti nebuneeee? NU zice nimic, iar eu : sa moara fam mea te tai daca te prind sa moara mama. Apoi imi zice ca e baiatu de la ziare si sa idragostit de mine. Iar eu ii zic : critica ta la vorba mea e'o nimica toata. Valoarea ta e nula, lasa poezia esti varza. Apoi ma roaga sa ii mai dau o sansa... iar acum suntem un cuplu fericit, o sa infiem si un pui de porc de guineea. Haide steaua.