Cel mai corect si mai bine ar fi sa il/o intrebi ce i-ar placea.Nu incerca sa ghicesti, s-ar putea sa fi dezamagit/a.
Streap?
Baie?
Nu cred ca as alege astea.
Probabil i-as arata ce e el pentru mine. Ar fi mult mai bine decat streap...
Zic eu...
Buna
fiecare persoana are preferintele ei. daca e romatic/a i-ar face placere o cada plina cu spuma, petale de trandafiri si lumanari parfumate.
daca e mai rebel/a stripteasul e bun
depinde de caracter, preferinte si...
Pai aranjeaza camera frumos, cu lumanari aromate cu diverse parfumuri, si prin pat sau pe unde va asezati sa puneti ceva matasos, petale de trandafir rosu, puteti avea si o sampanie langa voi, ulei de masaj, un masaj erotic in asemenea atmosfera ar fi minunat, sau o baie cu spumant frumos mirositor cu lumanari asezate in baie, de asemenea poti pune si petale de trandafir...chestii din astea
Eu cred ca prietenul meu se simte bine doar atunci cind eu sunt alaturi de el si ii ofer dragostea mea
Sincer... i-am promis multe, si streaptease si amsaj erotic si ca-l las sa ma imbete, dar nu s-a realizat nimic din toate cele insiruite. Incearca-le pe toate.
Bafta.{ex'. just. a. tear.}
Atunci cand iti vei cunoaste cu adevarat partenerul/partenera, o sa simti singura ce-i place sau cum este mai potrivit sa te comporti.Totul vine de la sine, te asigur! Imaginatie sa ai!
Villy09 întreabă:
MrkiddyKid1 întreabă:
Anonimă0201 întreabă: