La Balul Bobocilor, eu eram pe atenta la spectacol, si el a dat cu berea peste mine, apoi mi-a dat bluza lui, si asa ne-am cunoscut . Atunci aveam prieten, dar n-a mers, asa ca am mai vorbit cu baiatul respectiv si ne-am combinat.
Marea mea iubire insa, am cunoscut-o de revelion, ne-am intalnit, vorbisem inainte. Si de revelion ne-am intalnit si am petrecut impreuna. Tu?
Multumesc. Nu ma consider frumoasa. Stiu ca se poate avea un baiat daca-l vrei, dar pana acum n-am gasit ceva ce sa vreau, doar 2 care au prietene Din pacate. Voi gasi intr-un final. Oricum, dupa o relatie destul de lunga cum am avut, caut mai mult relaxare si distractie, sa uit si sa trec peste, fiindca nu ma mai implic momentan cu sentimentele, nu din prima.
Ahhh:X...eram intr-o zi cu moralul l-a pamant si aveam un sad face pe mess la status si a intrat el in vorba cu mine, nu stim nici acum in ce fel a ajuns idul meu in lista lui, nu ne cunoasteam, nu aveam prieteni comuni si nici nu eram din acelasi oras. A inceput sa glumeasca cu mine, sa vorbim seara de seara si dupa vreo 2 luni ne-am intalnit. Asta era la inceput de 2010....si suntem si acum impreuna.
Actualul, ieseam de la teatru si nu am vrut sa ma duc acasa asa ca am sunat-o pe o prietena sa vad ce face si l-am auzit pe EL spunand sa ma cheme si pe mine. Am acceptat si a fost atractie la prima vedere. Am stat toti la o masa din mall si el a fost provocat sa ma sarute la Adevar si Provocare. De a doua zi am fost impreuna.
Mutubal întreabă: