anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum v-ați întâlnit cu partenerul sau partenera cu care formați încă o relație sau ați format o relație sănătoasă ani de zile?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

...m-am impiedicat de picioarele lui, statea la o masuta de pe trotuar si eu ma grabeam grozav.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru greece12):

Tot raul spre bine, nu?
De metoda asta de a agata nu am auzit(inca)rolling on the floor

9 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Mi-a fost elevă la meditații particulare la fizică. A mai trecut un an. Apoi am căutat-o ca să fim împreună. Asta a fost în 1972. Tot așa suntem și acum.

| Goete a răspuns:

A un chef, spre dimineata eram toti praf; m-am bagat intr-un pat in una din camere si am inceput sa mi-o frec inainte de a dormi, cand a venit Ea cu peietena ei sa doarma si ele si s-au bagat langa mine, asa ca pana la urma am facut-o in trei si de atunci ele sunt partenerele mele happy

| Emma30555 a răspuns:

În anturaj, la ziua unei prietene

| Crackman a răspuns:

Pe Facebook

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am eu o lunga relatie cu "straini", in care asa-numitul meu partener "apare" sa existe implicat in treburile mele, si imi pun intrebarile ciudate "cum se incepe si o relatie?" " de ce nu merg lucrurile cum le asez eu?". Dar descopar ca am relatia, si " boli psihice". Pentru mine acum " a avea boli psihice" suna a glume proaste facute de hoti, mincinosi, inamici etc. Si ma intreb daca inca mai am "relatia" ca sa mai pot sa incerc sa traiesc. M-a "aflat" de pe strada... nu ne-am "cunoscut" personal.

| SharpEagle a răspuns:

Nu mai bine intrebi "cum de ati reusit sa formati o relatie sanatoasa, de ani de zile?" laughing
Ca nu stiu ce mare importanta ar avea locul si felul intalnirii...

| anonim_4396 explică (pentru SharpEagle):

Salut! Pentru mine care n-am întâlnit, ar avea sens sa îmi fac o idee și mi se pare interesant. Poate unii s-au întâlnit la biblioteca și le-au căzut cărțile în cap. Alții poate că erau la o piscină lângă delfinii și unul dintre ei a căzut în apă laughing

| oVladinsky a răspuns:

În unul din cele mai puțin probabile locuri pentru o relație de lungă durată și sănătoasă. Pe un joc, mai exact IMVU. Iar de atunci au trecut 5 ani și încă ne susținem unul pe celălalt în fiecare zi.