Intr-un joc.Adica.in counter-strike. Pare stupid si la inceput nici nu ne-am fi imaginat cat de departe vom ajunge. Dar nah mai sunt si minuni
by daii
Buna, cam asa:am mers cu o prietena in urma cu 3 ani, am mers pe o strada si ne-am intalnit cu 2 fete, am povestit una-alta pana cand a venit el si cu varul lui.Cand l-am vazut toata m-am emotionat, am facut cunostiinta. el fiind tare glumet si vorbaret se baga cu mine in seama, tot spunea ca sunt frumoasa si se holba la mine, eu nu mai puteam de rusine.Asadar au urmat multeee zile in care eu mergeam pe aceea str doar de dragul lui, sa il vad, cu pretextu ca merg la vecinele lui. Imi placea mult de el, eu aveam 13 ani, iar el 18...au urmat multe evenimente in acesti 3 ani, pana la urma am fost cu el un an, dar ne-am despartit de 2 luni...asta e, viata merge inainte, dar el e prima mea iubire si ultima pana acum!
Am vorbit pe mess pentru prima oara intr-o dimineata si seara ne-am vazut. Am mers in gradina publica, am vorbit diverse, ne-am cunoscut mai bine dupa prima impresie de pe net.
Ne-am intalnit la majoratul unei prietene, m-a atras din prima dupa asta am vorbit pe net mult. Dupa vreo luni ne-am intalnit din nou(pana atunci am vorbit doar pe net) si dupa am continuat sa vorbim pe mess pana pe la sfarsitul lui iulie cand am fost la o petrcere si acolo s-a intampalt... minunea, primul sarut.Ne-am despartit de 4 luni, a fost prima mea dragoste si ultima pana in momentul de fata!
Foarte ciudat dar. pe mess. Prietena mea cea mai buna i-a dat o poza cu mine si id-ul meu. La inceput nimeni nu credea ca va fi ceva. dar... Dupa aceea am vorbit pe mess, la telefon, dupa vreo doua saptamani ne-am intalnit si de la a treia intalnire suntem impreuna, ne iubim si suntem fericiti. Si tot ce ne dorim este sa fim intotdeauna impreuna.
Numai bine! Sa ai parte de foarte multa iubire in viata ta!
@monyk16 nu e timpul pierdut o sa mai dai si peste altii baietii fii sigura eu primul prieten l-am avut la 15 ani dar nah am stat decat 2 saptamanii.Si cu ultimul "fostul" 2 lunii.Si eu sper sa dau peste cineva sa pot sta mult timp cu el.Sa fie ceva serios dar toate la timpul lor sa stii
Imi esti draga sa stii si sunt sigura ca cineva mai devreme sau mai tarziu se v-a indragostii de u.Sa nu uitam ca esti o fata isteata si mereu incerci sa dai o mana de ajutor atunci cand poti, o fata cu un suflet mare.Pe atat de mare sa-ti fie dragostea pe viitor a celui care te v-a merita.
Poi. dupa ce terminasem clasa a8-a.in vara.
Inainte sa ma intalnesc cu el, il stiam cu ceva timp dinainte, dar nu eram interesata de el
Dupa ceva timp am vorbit cu ele pe mess, mi-a spus ca lui ii place de mine, timp de o luna de zile a incercat sa faca posibilul sa ne intalnim
In tot acest timp, eu incepusem sa fiu atrasa de el
Apoi, ne-am intalnit, el a fos foarte atras de mine cand m-a vazut, la fel si eu
Dar dupa o saptamana am m-am despartit de el, interveni-se ceva urat, dar mi-a parut foarte rau, ne-am impacat apoi, am mai vorbit ceva timp, apoi am stat timp de 5 luni despartit, mie mi-a fost foarte greu, nu il puteam uita, il iubeam foarte mult
Acum suntem din nou impreuna, avem 6 luni jumate impreuna, amandoi avem aproape 17 ani, ne intelegem ft bine, el il iubesc enorm , si el zice ca ma iubeste.Pentru mine el este primul baiat pe care l-am iubit si tot ce am mai drag pe lume:X, mi-ar fi foarte greu fara el, nu imi pot imagina viata fara el
Nu cred ca era importan sa zic toata povestea asta, dar asta mi-a trecut prin minte
anonim_4396 întreabă: