Buna.
Prima oara ne-am intalnit in parc. El se tot uita la mine, dar eu nu, mi se pare urat...Asta s-a intamplat la aproape 14 ani.Pai faza e ca, mi s-a spus ca lui ii place de mine.Am facut eu primul pas. I-am cerut id-ul, l-am pus in lista, mi-a dat accept, si l-am intrebat daca e adevarat ce am auzit.(ca ii place de mine)si a zis ca da. M-a intrebat daca vreau sa fiu prietena lui, iar dupa o saptamana i-am zis ca da. M-a iubit, ma respectat, m-a inselat, am vorbit un an, ne-am despartit, mai exista loc de buna ziua, acum nu mai e in tara. L-am iubit mult.Pacat.Asta a fost.Acum mi se rupe de el
Bafta>
Buna.
La 13 ani l-am cunoscunt pe el.Era prietenul prietenei mele cele mai bune. Ea l-a inselat.Noi aveam obiceiul sa facem schimb de liste si asa am rost de id lui.Am intrat in vorba cu el si am ajuns sa facem un pariu...cine e cel mai nebun si ne-am dat 5 probe.Ne-am intalnit in parc si am inceput sa vorbim. Dupa aceea am plecat sa ne plimbam si el m-a sarutat.Asa a inceput relatia.Acum avem 3 ani si ceva de cand suntem impreuna.Si sper sa fie cat mai multi.
Pai pe la 13 ani am indraznit sa am si eu un prieten. Eram in aceeiasi clasa si ne trimiteam biletele mereu, sms-uri. Relatia a decurs fara sa spuna el sau eu ceva pur si simplu azi o imbratisare, maine o plimbare si tot asa. Ca doi copii nevinovati . Totul a durat cam un an de zile, fara sa fie vorba despre sex sau altceva pentru ca nici nu stiam noi pe atunci de chestiile astea. Am terminat gimnaziul si s-a terminat si relatia noastra insa nu cred ca voi uita vreodata sentimentele pe care le-am descoperit pentru prima data cu el